1049
Saadaval

K05 SULFUR trihholoogiline antibakteriaalne sulfaatšampoon väävli ja koorimisega efektsele peanahale, 200 ml

20,00 €

Kirjeldus

K05 SULPHUR - trikoloogiline antibakteriaalne sulfaadivaba kreemšampoon väävli ja kooriva toimega probleemsele peanahale, sulfaadivaba, parabeenivaba, silikoonivaba, 200 ml

Trikoloogiline šampoon, mis on loodud võitluseks kõõma, liigse rasuerituse, punetuse ja erineva päritoluga peanaha ärrituse vastu,

Spetsiaalne puhastav koostis väävlimineraalidega ja happelise pH-ga aitab vältida ärritust, sügelust ja kõõma erinevate dermatiitide ja psoriaasi vormide puhul.

Koostises olevad ümmargused (mitteakud) tekstuuriga terad on eriti kasulikud õrna koorijana, mis on eriti oluline probleemse naha puhul. Taastab naha pH-tasakaalu.

Sobib eriti hästi kasutamiseks, kui peanahk on kuiv või kahjustatud, niisutab nahka, leevendab ebameeldivaid tundeid, rahustab, leevendab peanaha hingamist, muudab juuksed puhtaks ja kergeks ning võitleb suurenenud rasuerituse vastu.

KOOSTISOSAD: aktiveeritud väävel, teepuuõli, piimhape, piimanõgese ekstrakt, nõgesekstrakt.

Sulfaadivaba, parabeenivaba, silikoonivaba, hormoonivaba.

Ei põhjusta tootesõltuvust.

Kasutamine: kandke väike kogus šampooni hästi niisutatud peanahale ja niisketele juustele ning masseerige põhjalikult ja kergete masseerivate liigutustega peanahka, kuni tekib vaht.

Oodake 5-10 minutit ja loputage põhjalikult veega.

Intensiivseks probleemide lahendamiseks kasutage alguses 1-2 korda nädalas või vastavalt vajadusele, seejärel 1 kord iga 10-15 päeva tagant (tulemuste säilitamiseks). Soovitatav kasutada koos teiste K05 sarja toodetega, et võidelda kõõma või suurenenud rasu tootmise vastu.

________________________________

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, Leedu,

 tel. +370679-44443

www.karal.lt www.karal.lv www.karal.ee

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted