PRK05004
Saadaval

K05 Emotion Kit - komplektis, mis sisaldab kolme K05 tricholoogilist šampooni, igaüks 100 ml.

15,00 €

Kirjeldus

K05 Emotion Kit on komplekt kolme juukseshampooniga, millest igaüks sisaldab 100 ml.

Komplekt sisaldab K05 šampooni juuste väljalangemise vastu, K05 šampooni kuivale peanahale ja kõõma ennetamiseks ning K05 šampooni tundliku peanaha ja sügeluse ennetamiseks. Kõik kolm šampooni on sulfaadi-, parabeeni-, silikooni-, hormooni- ja kahjulike ainete vabad.

K05 šampoon juuste väljalangemise vastu on spetsialiseeritud šampoon, mis on rikastatud musta pipra, raudrohu, mägisibula ja väärtusliku teepuuõliga, mille eesmärk on võidelda juuste väljalangemise vastu ja toimida ennetavalt.

K05 šampoon kuivale peanahale ja kõõma ennetamiseks on spetsialiseeritud šampoon, mis on rikastatud Austraalia teepuuõli, Piroctone Olamine ja Grand Rhododendroni ekstraktiga, mille eesmärk on taastada peanaha loomulik hüdro-lipiidne tasakaal, reguleerida ja normaliseerida rasunäärmete tegevust ning rahustada ja niisutada peanahka, samal ajal kaitstes seda mikroobse tegevuse eest.

K05 šampoon tundliku peanaha ja sügeluse ennetamiseks on spetsialiseeritud šampoon, mis on rikastatud kummeli ekstrakti, E-vitamiini ja bisabolooliga, mille eesmärk on rahustada ja rahustada peanahka, vähendada ärritust ja sügelust ning pakkuda õrna hooldust tundlikule peanahale.

Šampoone soovitatakse kasutada väikese koguse šampooni jaotamisega märgadele juustele, peanaha masseerimisega ja hoolikalt loputades. K05 šampooni juuste väljalangemise vastu soovitatakse kasutada üks kord päevas, samas kui K05 šampoone kuivale ja tundlikule peanahale saab kasutada igapäevaselt või vajadusel.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted