TER0004
Saadaval

PODOLODIC THERAPY Taruvaigu salv jalgade nahale (75 ml)

10,00 €

Kirjeldus

Taruvaigusalv kalluse, kõvenduse ja kalluse jaoks on spetsiaalselt valmistatud jalgade nahale paikseks kasutamiseks.

Tänu hoolikalt valitud toimeainetele leevendab see toode tõhusalt ärritust, regenereerib intensiivselt, niisutab ja hõlbustab probleemide lahendamist.

Määrel on:

Glütseriin (23%): Glütseriin on suurepärase niisutava toimega. See tõmbab vett nahakihtidesse, aidates säilitada õiget niiskustaset. See muudab naha pehmeks ja elastseks.

Taruvaigu ekstrakt (30%): Taruvaik on looduslik antibiootikum, mis toimib antibakteriaalse, põletikuvastase ainena ja kiirendab naha paranemist. Salvi kõrge kontsentratsioon 30% leevendab tõhusalt ärritust ja soodustab naha taastumist.

UREA (5%): UREA on tuntud keratolüütikum, mis tähendab, et see aitab lahustada surnud naharakke. Tänu sellele pehmendab see sõlmekesi ja kalluseid, muutes need kergemini eemaldatavaks.

See või: toidab ja taastab nahka sügavalt. See või on looduslik pehmendav aine, mis toidab, taastab ja kaitseb nahka. See on rikas A- ja E-vitamiinide poolest, mis soodustavad paranemist ja rahustavad ärritust.

Ternespiim: soodustab naha paranemist ja taastumist. See on rikkalik kasvufaktorite ja antikehade allikas, mis kiirendavad naha taastumist ja tugevdavad naha loomulikku kaitsebarjääri.

Farmona taruvaigu salvi regulaarne kasutamine sõlmede ja nahapõletike jaoks annab järgmised eelised:

Kiire naha niisutamine ja toitumine.

Tootes sisalduva taruvaigu ja ternespiima tõttu intensiivne regenereerimine ja kaitse naha pragude eest

Silendab, pehmendab ja vähendab naha kuivust ja karedust.

Tootes sisalduv glütseriin ja uurea pehmendavad ja niisutavad tugevalt jala nahka

Kaitse liigse kuivuse eest.

Kiiret abi jalgadele.

KASUTAMINE:

Kandke toode puhtale ja kuivale nahale – kriitilistele kohtadele.

Jätke kuni täieliku imendumiseni.

Taruvaigusalv sõlmede ja kalluste jaoks on asendamatu toode igapäevaseks jalahoolduseks, tagades naha igakülgse kaitse ja taastumise. See hoiab teie jalad terved, niisutatud ja valulike kahjustusteta.

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted