CCPURE1000+CLAR1000
Saadaval

Cocochoco PURE keratiin 1000ml + Cocochoco sügavpuhastav šampoon 1000ml

180,00 €

Kirjeldus

Juuste sirgendamine koos COCOCHOCO Brasiilia keratiiniga on uus tehnoloogia, mis võimaldab juuksed kiiresti ja ideaalselt sirgendada, kahjustamata nende struktuuri. Juukseid hooldav keratiinibaasil toimiv koostis taastab juukseid kahjustustest ning muudab need imekauniks. Kohe pärast protseduuri muutuvad juuksed sirgeks, läikivaks, säravaks ja siidiselt pehmeks. Tootel on meeldiv šokolaadilõhn.

COCOCHOCO BRAZILIAN KERATIN keratiin sobib kasutamiseks kõikidele juuksetüüpidele, sh naturaalsetele, pleegitatud või värvitud juustele.

Teisi COCOCHOCO juuksehooldustooted kasutades on tulemus oluliselt kauakestvam.

COCOCHOCO JUHENDI leiad siit: COCOCHOCO, JUHEND, TURVALISUS, KASU

Kogus: 1000 ml


COCOCHOCO CLARIFYING SHAMPOO on esimene samm sirgete ja tervete juuste jaoks on puhas peanahk, mis tagab juuste optimaalse kasvu koos COCOCHOCO. Sügavpuhastav šampoon, mis põhineb Advanced Timed pH tehnoloogial, mis avab juukse rakud ja puhastab neid põhjalikult mustusest. Sisaldab looduslikke simmondsia õlisid ja aminohappeid, mis muudavad juuksed volüümikaks ja läikivaks, taastades tervete juuste niiskustase. Suurepärane vahend peanaha normaalse pH taastamiseks.

Šampooni on soovitatav kasutada koos COCOCHOCO Brasiilia keratiinihooldusega, et saavutada optimaalne tulemus juuste sirgendamisel.

Kasutamine: Masseeri niisketesse juustesse šampooni, hoia paar minutit peas ja seejärel loputa jaheda veega.  Korda. Seejärel alusta Cocochoco protseduuriga.

Kogus: 1000 ml


"

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted