SK005-09
Saadaval

GREEN TEA [GREEN TEA] - kodulõhn SCENT MARK pulkadega, 50 ml, karbis

19,90 €

Kirjeldus

GREEN TEA [GREEN TEA] - kodulõhn SCENT MARK pulkadega, 50 ml, karbis

Home Scent Green Tea on õrn ja värskendav aroom, mis toob teie koju õrna hommikupäikese puudutuse ja rahustava loomuliku harmoonia. Hingake seda lõhna sisse ja tunnete, et teie kodu on täidetud rahu ja värskusega.

Rohelise tee lõhna omadused:

Aroom: Kujutage ette, et rohelise tee lehed säravad päikesevalguses, kiirgavad värskust ja pehmet rohulist elegantsi. Rohelise tee lõhn pole mitte ainult värske, vaid ka rikkalik, peente ürdiliste toonidega, mis meenutavad varahommikut, mil esimesed päikesekiired puudutavad muru külma kastet.

See aroom loob rahustava ja lõõgastava atmosfääri, mis võimaldab pärast tegusat päeva lõõgastuda. See annab tunde, et sinu kodu on oaas, kus saad põgeneda argipäeva saginast ning nautida rahu ja õrna lõhnasuudlust.

Rohelise tee lõhn on täiuslik nii päeval kui õhtul, andes teie ruumile loomuliku ja rahustava puudutuse, see on kui lõhnavate hetkede vaikne tants, mis tuletab meelde looduse ilu ja lihtsust. Hingake seda aroomi sisse ja laske sellel end ja oma lähedasi õrnalt ümbritseda, luues harmooniat ja soojust maja igas nurgas.

Sarnased tooted