CC.BTX.500
Saadaval

HAIR BOTOX COCOCHOCO - professionaalne juukseid taastav vahend, 500 ml

139,00 €

Kirjeldus

HAIR BOTOX COCOCHOCO Professional (Iisrael) on ravi, mis on mõeldud juuste seisundi parandamiseks, taastades juuste struktuuri, täites juuksed väärtuslike struktuursete ainetega, toode, mis toimib filtrina, annab juustele erilise sära, elastsuse, tugevuse ja elujõu. See on nr.1 hooldus pikkade ja peenikeste juuste jaoks!

BOTOXi toime kestab 4 kuni 8 nädalat, sõltuvalt ravi spetsiifikast ja juuste struktuurist, poorsusest ja muudest individuaalsetest juuste omadustest. Ravi põhineb põhimõttel, et kahjustatud, poorsete, keemiliselt töödeldud või muul viisil kahjustatud juuste struktuur taastatakse unikaalse kompleksse valemiga, mis koosneb kasulikest parandavatest ainetest. Tegemist on professionaalse salongihoolduse/ seisundi taastamise raviga.

Mida kahjustatumad on juuksed, seda märgatavam on mõju. Juuksed muutuvad niiskuse ja vihma suhtes vastupidavaks, särisemisvabaks, mitteelektriliseks, mittepüsivaks, kergesti kammitavaks, elastseks, paindlikuks, palju lihtsamini hooldatavaks, paremini hallatavaks ja UV-kiirguse (päike, solaarium jne) eest kaitstavaks.

Toode/protseduur ei sirgenda juukseid!

See hooldus sobib eranditult kõikidele juuksetüüpidele.

HAIR BOTOX COCOCHOCO Professional ravi eelised:

- Koostatud ilma formaldehüüdi või muude ebasoovitavate keemiliste ühenditeta, samuti ilma suplfaatideta, ilma parabeenideta, ilma gluteenita, 100% VEGAN, värvikindluseta, ei ole testitud loomade peal;

- Ainulaadne ISO-sertifitseeritud ja patenteeritud koostis sisaldab hüdrolüüsitud kollageeni, hüdrolüüsitud valke, üliväärsete õlide (jojoba, argaania, boorage), hüdrolaatide (rukkilille, kummel, aaloe vera, kookospähkli) ja tõelise baobabipuu seemnetest saadud valkude kompleksi.

- Hoolduse ajal on juuksed kaitstud e-kirgendite/-klambrite kõrge temperatuuri mõju eest tänu koostisesse lisatud spetsiaalsetele komponentidele;

- Hooldus võib toimuda 1 nädal pärast keemilist kammimist ja mis tahes tüüpi värvimist;

- Juukseid on soovitatav värvida 1 nädal pärast HAIR BOTOX-ravi;

- Pärast hooldust võib juukseid harjata (pesta) juba järgmisel päeval!

- Pärast ravi lihtsustub kliendi igapäevane juuksehooldusrutiin, kammimine muutub lihtsamaks ja juuksepahmakas on äärmiselt lühenenud - keskmiselt kuni 75% lühem!

- Igapäevaseks juuksehoolduseks kasutatavate toodete kogus väheneb oluliselt;

 - Toodet võib kasutada sageli (piirangud puuduvad);

- Protseduuri ajal on soovitatav järgida salongis spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade- ja kõrvakaitsmed jne), ventileerida ruum professionaalselt, teha kliendile allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid;

- On soovitatav, et HAIR BOTOX COCOCHOCO süsteemiga töötama hakkavad meistrid läbiksid professionaalse koolituse, mida korraldab ja viib läbi COCOCHOCO kaubamärgi ainuesindaja Leedus - KARAL TRADING, UAB, ning teostaksid protseduuri täpselt, põhjalikult ja rangelt vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

 

TURVANÕUDED:
TÄHELEPANU! Ettevaatust: järgige kasutus- ja ohutusjuhiseid.

AINULT PROFESSIONAALSEKS KASUTAMISEKS ILUSALONGIDES.

- Juuste taastamine võib põhjustada allergilisi reaktsioone. 48 tundi enne kasutamist tuleb teha nahatundlikkuse test. Kui täheldatakse allergilist reaktsiooni, ärge kasutage toodet mingil juhul.

- Lõhn võib tundlikel inimestel põhjustada silmade või kurgu ja nina ärritust, seega kasutage seda hästi ventileeritud kohas.

- Kandke kindlasti kaitsekindaid, maske, kõrva- ja silmakaitsevahendeid. Kui ilmnevad ärritusnähud, lõpetage kohe kasutamine ja loputage toode kohe rohke veega juustest välja.

- Ei soovitata alla 13-aastastele lastele.

- Ei soovitata rasedatele või rinnaga toitvatele naistele. Säilitada jahedas ja kuivas kohas ning hoida lastele kättesaamatus kohas.


PEAMISED KASUTATAVAD VAHENDID :

Vajalik enne ravi:
1) COCOCHOCO puhastav sügavpuhastav šampoon
2) Elektriline föön
3) Ühekordsed käterätikud.

JUUSTE RAVI NÕUAB:
1) Juukseföön COCOCHOCO Professional
2) Juuste sirgendaja, reguleeritav, kuumutatav kuni 190-220°C
3) Elektriline föön (föön)
4) Juuksehari kuivatamiseks (kuumakindel)
5) Söekammid ja söekammid naastuga,
6) Silikoonhari toote säästlikuks ja põhjalikuks pealekandmiseks ja kauss (mitte metall)
7) Isikukaitsevahendid (kindad, näokaitsmed tehnikule, näokaitsmed kliendile, kõrvakaitse, silmakaitsmed jne).)

JUHISED JUUSTE TAASTAMISEKS JUUSTE BOTOX COCOCHOCO ABIL:

1) Koorige juuksed COCOCHOCO puhastava sügavpuhastava šampooniga, mis eemaldab põhjalikult kõik mustused peanahalt ja juuksepinnalt. Juuksed peavad olema äärmiselt puhtad. Püüdke mitte tõmmata juukseid. Ärge kasutage palsamit ega muid tooteid, mis lihtsustavad juuste lahtiharutamist.

2) Kuivatage juuksed põhjalikult ühekordselt kasutatava rätikuga. Föönitage need ühtlaselt, jättes 60-70% niiskust, fööniga keskmisel kuumusel juurest otsteni, ilma neid liigutamata.

3) Kasutades pehmet harja (pikenduste või naturaalsete juuste puhul), kammige õrnalt läbi oma juuste, jagades need mugavuse huvides 4 võrdsesse ossa. Eraldage jagatud lõigud süsiniku juuksenõeladega.

4) Pane umbes 5-10 ml toodet kaussi ja kasuta silikoonharja, et seda juustele jagada.

5) Ärge kandke toodet peanahale! Alustage HAIR BOTOXi pealekandmist juuste tagumisest veerandist - pintseldage väike kogus toodet igale 1 cm pikkusele juuksekihile, masseerige toode sõrmedega juustele ja kammige hoolikalt tiheda süsinikkammiga, et eemaldada liigne toode.

6) Jätke see 20-30 minutiks, seejärel föönitage juuksed 100%-liselt keskmise kuumusega fööniga juurest otsteni, kasutades harja.

7) Jaga juuksed taas 4 ossa. Võtke igast sektsioonist väga õhukesed juuksed ja sirgendage neid 190-220 °C kuumutatud titaanplaatidega elektrilise sirgendajaga. Valige temperatuur sõltuvalt juuste seisukorrast: mida kehvemas seisukorras on juuksed, seda madalam temperatuur.  Sirgendamisel on soovitatav kasutada ainult kuumakindlaid (süsiniku) kammi.

9) Päev pärast ravi loputage juukseid soolavaba (sulfaadivaba) šampooniga (sulfaadivaba šampoon). Kasutage seda kõigi teiste hügieenihoolduste puhul. Oluline on valida šampoon, palsam või mask, mis sobib teie juustele.

Ja nüüd on HAIR BOTOXi juuste taastamine lõpule viidud!

TÄHELEPANU! Kvaliteetseks juuksehoolduseks pärast HAIR BOTOXi juuste taastamist ja tulemuste kindlustamiseks valige ainult tooteid, mis ei sisalda sulfaate ja muid soolasid (SLS), silikoone, gluteeni, parabeene.

Kvaliteedile orienteeritud, kauakestva juuksehoolduse jaoks pärast taastamisprotseduuri soovitame spetsiaalseid COCOCHOCO või KAARAL juuksehooldustooteid (MARAES, PURIFY REALE või BACO POST COLOR, BLOND ELEVATION sarjad).

---------------

KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, Leedu,

 tel. +370679-44443

www.karal.lt www.karal.lv www.karal.ee

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted