SUPERFOOD.FaceMAsk
Saadaval

Lehtmask näole SUPERFOOD OATMEAL (25 g, ühekordselt kasutatavad)

2,00 €
TÜÜP
  • AVOCADO - AVOKAADO
  • ALMOND - MANDEL
  • OATMEAL - KAERAHELBED

Kirjeldus

IT's A REAL SUPERFOOD lehtedest näomask – valida erinevate tüüpide vahel (25 g, ühekordne)

SEE ON TÕELINE SUPERTOIT – “supertoit” teie näo ilu jaoks – see on niisutava ja toitaineterikas terviklik supertoit, millel on kosmeetiline ja tervendav toime.

Ühekordselt kasutatav riidest näomask SUPERFOOD aitab võidelda kortsude vastu, annab nahale optimaalse niisutuse, toitumise, noorusliku, värske välimuse ja tervisliku värvi.

Juba 20 minuti pärast näete, et teie nahk on taas täis elu, noorust, elastsust, värskust...

Pakendi sees on tohutult 25 g supertoitu sinu nahale!

Lihtne kasutada, mugav reisile kaasa võtta, tore näha tulemusi!

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Valige ja proovige erinevaid SUPERFOOD näomaske järgmiste ekstraktide ja efektidega:

#ALMOND – MANDEL: silub nahka, annab niisutust, sära, toidab ja niisutab;

#RICE - RIIS: annab nahale sileduse, pehmuse, sära;

#OATMEAL - OATMEAL: toidab rikkalikult, niisutab, annab nahale pinguluse, elastsuse, sileduse; säilitab niiskuse, imab endasse liigse rasu ja koorib õrnalt surnud naharakud. "Terakuningaks" tituleeritud toitev kaerahelbed aitavad hoida teid hüdreeritud ja tervena.

#BROCCOLI - BROKKOLI: muudab naha säravaks, annab sellele noorusliku, terve välimuse, niisutab tasakaalu; vitamiinid A ja C ning luteiin, mis kaitsevad nahka oksüdatiivsete protsesside eest; sisaldab rohelist brokolit, mis on rikas vitamiinide poolest, mis niisutavad ja taaselustavad tuhmi nahka, andes sellele särava sära;

#AVOCADO - AVOKADO: annab nahale sileduse, terve, särava välimuse ja tekstuuri, sära, pehmuse, niiskuse ja supertoidud - mineraalid, vitamiinid; rikas mineraalide ja vitamiinide poolest, et parandada naha struktuuri ja niisutust. Spetsiaalne köögivili, avokaado, on rikas mineraalide ja vitamiinide poolest, mis parandavad naha tekstuuri ja siledust;

#BLUEBERRY – BLUE BERRY: väga antioksüdantne, vananemisvastane toime (vananemisvastane), loomulik toniseeriv, annab niisutust, elastsust; See on niisutav looduslik antioksüdant. Aitab nahal säilitada niiskust, annab palsamit ja sära. Sisaldab mustikaid, mis on tuntud oma suurepärase niisutava toime poolest. See aitab hoida nahka hüdreeritud ja säravana.

#KEEFIR - KEEFIR: piimhappega, probiootikumidega, värskendab, hooldab poore, annab ilu ja terve välimuse;

#COCONUT - KOOKOSPÄHKEL: stabiliseerib nahka, niisutab ja rahustab ärritunud nahka. Kookospähkel on nahale ohutu, stabiliseerib seda, tagab piisava niiskustasakaalu ja rahustab ärritunud nahka.

#TOMATE - TOMATO: annab nahale niiskust, värskust, sära, siledust, annab jaheduse tunde; elastsus – väsinud nahale;

#HONEY – HONEY: tugevdab nahabarjääri ja annab nahale sära. Mees sisalduvad koostisosad toidavad nahka rikkalikult, aitavad tugevdada barjääri ning muudavad naha säravaks ja säravaks.

#ARTICHOKE - ARTIŠOKK: rikas C-vitamiini poolest, stimuleerib kollageeni sünteesi, pinguldab õrnalt nahka ja vähendab pooride väljanägemist. See jätab teie naha niisutatuks, toidetuks ja tugevdatuks ning on valmis omaks võtma teie äsja leitud enesekindluse.

#SHPINACHE – Spinat: kõrge C-vitamiini sisaldusega, lisab nahale sära ja niisutust. Sisaldab "köögiviljade kuningana" tuntud spinatit, mis on rikas C-vitamiini poolest, mis jätab naha säravaks ja niisutatuks.

#SPIRULINA - SPIRULINA: rikas niisutavate ja toitainete poolest, mis toetavad elujõudu; Spirulinat on kutsutud "tuleviku toiduks" ja see pakub suurepäraseid toitaineid ja toitaineid, parandades samal ajal naha elujõudu.

#BEET – PEET: kõrge antioksüdantide sisaldus aitab detoksifitseerida nahka, et anda särav sära, samas kui vitamiinid pakuvad koheselt toitaineid, et hoida nahk säravana ja tervena.

RAKENDUS:

Esiteks puhastage nahk põhjalikult ja korralikult. Seejärel avage pakend ja niiske lapiga mask välja võttes asetage see ettevaatlikult näole, siluge tasaseks ja laske toimima.

10-20 minuti pärast eemaldage mask näolt ja hõõruge ülejääk õrnalt nahka.

Mask on mõeldud ühekordseks kasutamiseks.

Külmkapis hoitavad maskid annavad Sulle täiendava jaheduse ja värskuse tunde, pakkudes soodsat jahutavat efekti.

Valmistatud Lõuna-Koreas.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted