OM9
Saadaval

KAARAL LIQUID COMB - peanaha abinõud, peanaha masseerija (mahutavus 30 ml)

15,00 €

Kirjeldus

KAARAL LIQUID COMB - peanaha massaažija/sihtotstarbeline dosaator spetsiaalsetele toodetele galvaniseeritud difuusoritega (30 ml mahutavus).

 

See tähelepanuväärne uus tehnoloogiline leiutis on tõeline ilmutus kõigile, kes on mures oma peanaha tervise ja juuste väljalangemise või muude probleemide vastu võitlemise pärast. See võimaldab teil hõlpsasti ja täpselt jagada soovitud vedelat nahahooldusvahendit (nt ampullides olev kreem juuste kasvu või kõõma ja juuste väljalangemise vastu võitlemiseks jne) oma peanahale ning seda korralikult ja korrektselt sisse masseerida.

Kõigepealt avage massööri silikoonist kaane (mis mahutab umbes 30 ml toodet) ja täitke see teie valitud peanahahooldustootega. Sulgege.

Seejärel masseerige peanahka harjasedifuusoritega, kasutades õrnalt ringikujulisi vajutavaid liigutusi. Harjaste galvaniseeritud otsad, millel on vedruga laager, jaotavad toote ühtlaselt peanahale ja te masseerite selle põhjalikult peanahka. Teist tüüpi harjased aitavad toodet ühtlaselt jaotada ja aktiveerivad õigesti toote tungimist peanahka ja vere mikrotsirkulatsiooni, mis on juuste kvaliteedi jaoks ülioluline.

Jätkake seda peamassaaži umbes 5 minutit.

Seade on mõeldud ainult isiklikuks kasutamiseks.

___________________________

Soovitatav on kasutada tooteid 5 aasta jooksul alates tootmiskuupäevast (vt pakend) ja 12 kuu jooksul pärast avamist. Hoida lastest eemal.

Säilitada positiivsel temperatuuril 5-35 C, vältida pikaajalist kokkupuudet otsese päikesevalgusega.

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Baltimaades - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443.

www.karal.ee   www.karal.lt   www.karal.lv

 

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted