1256M
Saadaval

FILLER ✴ Spray (60 ml) Mittepestav pihustusvedelik Filleri protseduuriks, hüaluroonhappe ja keratiiniga

12,00 €

Kirjeldus

PURIFY FILLER on laiaulatuslik sihitud professionaalne salongihooldus rabedatele, nõrgenenud juustele, mis on altid murdumisele ja murenemisele {nt pleegitamise, valgustamise, värvimise ja agressiivsete meetmete korral}, andes juustele olulise tugevuse, paindlikkuse, tiheduse ja volüümi, et võidelda vananemisega. omadused (vananemisvastane toime), täites juuste süvastruktuuri eksklusiivse hüaluroonhappe ja keratiini kompleksiga, mis toimib enneolematu sünergia põhimõttel.

Keratiin (juuste peamine valk) mängib juuste struktuuris põhilist ja mitmetahulist rolli, taastab juuste keratiininiidid seestpoolt, silub juuksepinda, määrab tugevuse, elastsuse ja vastupidavuse välisteguritele.

Hüaluroonhape, tänu oma uskumatult painduvale molekulile ja võimele lahustuda niiskes keskkonnas, taastab juuste niiskustasakaalu, kaitseb liigsete negatiivsete mõjude eest – küünenahad on suletud, juuksed muutuvad läikivaks, pehmeks ja seestpoolt niisutatuks.

SELLE REA KATALOOG: FILLER

FILLER protseduur viiakse läbi täielikult salongis, kasutades 4 toodet:

- Šampoon

- Pihusta sisse jäetav mittepestav pihustusvedelik

- Mask ja

- Lotion (ampullides).

Soovitatav on täielik ja täpne protseduuri protokoll (kontaktide haldamine).

FILLER SPRAY mittepestav pihustusvedelik:

- Annab juustele tiheduse ja tugevuse

- Tasakaalustatud pH tagab tasakaalustatud taastava toime juuste sisestruktuurile

- Hüaluroonhape ja keratiin annavad juustele tugevuse ja tiheduse

ILMA PARABEENIDETA. ILMA MINERAALÕLITA.

Kasutamine: Pihusta puhtad niisked juuksed ühtlaselt salguga salgu alla, masseerige masseerivate liigutustega ja hõõruge toode juuste sügavasse tekstuuri. Pange peale ühekordne kork ja jätke see umbes 5 minutiks kuumusele (klimasoon jne). Mitte pesta. Seejärel kasutage Filler maski: kandke juustele juurtest otsteni, hajutage õrnalt, masseerige, laske mõjuda 5 minutit, loputage veega.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted