TKMLISS
Saadaval

LISS CARE šampoon+mask sirgetele kuulekatele juustele, kontrolliv, siluv, särisemise vastu, elektriseeritus, 2x100 ml

16,00 €

Kirjeldus

LISS CARE LINE'I KOHTA

RIDA NEILE, KES SOOVIVAD SIRGEID, JUHITAVAID JUUKSEID

Vähendab särisemist, lendu, hoiab ja kontrollib särisevaid, lenduvaid, poorset juukseid, silub, kaitseb ja annab sirgete, siidiste juuste välimuse.

100% VEGAN

KÕIGE VÄÄRTUSLIKUMAD KOOSTISOSAD

MONOI DE TAHITI® OIL: Sertifitseeritud looduslik ja orgaaniline, väga eetilise päritoluga fütool (ekstrakt) Tahiti gardeenia õitest kookosõlis - õrn, õrn, rafineeritud ning äärmiselt väärtuslik ja tõhus koostisosa juuste taastamise ja hoolduse jaoks. Tõeline ilueliksiir. See on puhas troopiline taimne toode, mis ei sisalda sünteetilisi lisandeid ega säilitusaineid ja mida ekstraheeritakse Tahitil (Prantsuse Polüneesia), järgides rangelt Appelation d'Origine - traditsioonilise tootmismeetodi ja koha nõudeid.

Monoi de Tahiti ® pehmendab juukseid, silub juuksevõlli seinu, aitab taastada kuivade ja kahjustatud juuste struktuuri, stimuleerib juuste kasvu, ennetab juuste väljalangemist, hõlbustab juuste lahtiharutamist, toidab peanahka, võitleb kõõma vastu, on ideaalne kuivade ja lõhenenud otste puhul ning annab unenäolise ja jumaliku lillelõhna, mis on tunnustatud aphrodisiacana.

PANTENOLIS. See on vitamiini B5 looduslik eelkäija, väärtuslik koostisosa, mis leevendab peanaha ärritusi, stimuleerib juuste kasvu, taastab kahjustatud juuksepinna, aitab tugevdada juuksevõlvi, moodustades elastse kile juuksevõlvi sees ja väljaspool, ning annab juustele siledat ja sileda läiget. Panthenooltooted muudavad juuksed tervemaks, pehmemaks, kergemini juhitavaks, tugevamaks ja läikivamaks. See on tingitud pantenooli niisutavatest omadustest ja selle võimest meelitada ja säilitada niiskust ning ohjeldada niiskuskaotust. Pantenool annab juustele elastsuse ja loomuliku painduvuse, mis aitab võidelda kareduse vastu ja unustada mured, mis on seotud juuste taltsutamatusega. See kehtib eriti siis, kui su juuksed on pikad või lokkis ja sa ei taha tõesti kammimise ajal paar juuksekarva välja tõmmata.

Pantenool võib kaitsta ka keskkonna või erinevate juuksekujundustoodete põhjustatud kahjustuste eest, aidata ennetada juuste väljalangemist ja kiirendada juuste kasvu, stimuleerides rakkude uuenemist.

Pantenooli põletikuvastased omadused aitavad ka peanaha probleemide korral. Pantenool aitab kaitsta nahka ärrituse, venituse, sügeluse ja muude häirivate tunnete eest.

BIOTIN. See on vitamiin B7. See stimuleerib juuste kasvuprotsessi, peatab juuste väljalangemise ja muudab juuksed tervemaks, tugevdab juuksekarva ja soomuseid.

LISS CARE liin koosneb järgmistest toodetest:

- Šampoon (250 ml, 1000 ml)

- Juuksemask (500 ml, 1000 ml)

- ALL IN ONE multifunktsionaalne vedelik ALL IN ONE (250 ml)

- Seerum lõhenenud otsade hooldamiseks ja raviks (100 ml)

MARAES TOOTEVALIKU KATALOOG

LISS CARE ŠAMPOON

Kaasaegne, õrn, sulfaadivaba koostis sirgetele, kergesti hallatavatele juustele, mis puhastab õrnalt ja õigesti juukseid ja peanahka, tagades niiskuse. Biotiin ja pantenool tugevdavad juuste struktuuri, andes paindlikkust, elastsust ja juhitavust, samas kui Monoi de Tahiti® toidab juukseid sügavuti ja annab sära.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,00-5,00

Kasutamine: peske juuksed ja peanahk šampooniga, masseerige õrnalt, loputage hästi ja vajadusel korrake.

Efektiivsemate hooldustulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid terviklikult, säilitades samas järjepidevuse.

LISS CARE JUUKSEMASK

Kaasaegne koostis biotiini, pantenooli ja Monoi de Tahiti®-ga sirgetele, juhitavatele juustele, aitab lahti harutada, distsiplineerib, niisutab, tugevdab juuste struktuuri, annab paindlikkuse, painduvuse, painduvuse, alluvuse, toidab juukseid sügavalt, silub juuksepinda ja annab siidiselt siledat läiget.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,00-5,00

Kasutamine: kanna mask ühtlaselt puhastele, fööniga kuivatatud juustele, lase mõjuda 5-20 minutit ja loputa veega. Efektiivsema hooldustulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

 LISS CARE 'ALL IN ONE' - KÕIK ÜHES MULTIFUNKTSIONAALNE VEDELIK

ALLinONE Multifunktsionaalne vedelik ehk ALLinONE on loputusvaba palsam juuksepalsam, mida on raske stiliseerida ja hooldada. Vitamiinikompleks, mis põhineb Monoi de Tahiti® õlil, pantenoolil ja biotiinil (B5-vitamiin):

- niisutab ja toidab tõhusalt juukseid,

- mõjub juuksevarre, juuksekarvadele - lukustab niiskuse: juuksed muutuvad juhitavaks, läikivaks, painduvaks, elastseks, pehmeks, hooldatud,

- kaitseb kuumuse eest,

- kaitseb tippe lõhenemise eest,

- takistab juuste käherdumist, elektrostaatiline

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, ALKOHOLI, VIIRUSEID, SOOLASID, SLS/SLES, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA.

pH 4,00-5,00

Kasutamine: pihustage niiskeid, puhtaid, fööniga kuivatatud juukseid ühtlaselt otstest kuni juurteni (püüdke mitte kanda juuredele ja nahale), jaotage harjaga ühtlaselt ja seejärel stiliseerige või stiliseerige ja föönitage vastavalt soovile.

LISS CARE TERAPEUTILINE SEERUM JUUKSEOTSADE HOOLDAMISEKS

Ülimoodne toode, mis on spetsiaalselt panthenooli, biotiini ja Monoi de Tahiti®-ga formuleeritud juukseotste heaoluks ja igapäevaseks hoolduseks:

- kaitseb neid agressiivse keskkonna ja pragunemise eest,

- kaitseb kuumuse eest, "lukustab" niiskuse ja väärtuslike koostisainete kompleksi juuste sees, pakkudes seega usaldusväärselt õiget kaitset paljude ebasoodsate tegurite eest,

- pehmendab ja annab neile elastsuse, mis võimaldab neil füüsiliselt vältida purunemist või murenemist,

- kerge, mittekergendav tekstuur, tõhus koostis.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 6,00

Kasutamine: kandke seerumit otstele või keskosale (kuna otsad on kõikidel tasanditel) - ajage käed läbi puhaste, niiskete, fööniga kuivatatud juuste ja föönitage seejärel tavapäraselt. Kasutage vastavalt vajadusele.

___________________________

Soovitatav on kasutada tooteid 5 aasta jooksul alates tootmiskuupäevast (vt pakend) ja 12 kuu jooksul pärast avamist. Hoida lastest eemal.

Säilitada positiivsel temperatuuril 5-35 C, vältida pikaajalist kokkupuudet otsese päikesevalgusega.

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Baltimaades - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443.

www.karal.ee   www.karal.lt   www.karal.lv

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted