SMCURLY
Saadaval

CURLY CARE näidis. Šampoon ja palsam lokkis ja lainelistele juustele (100% VEGAN), 2 x 15 ml

3,00 €

Kirjeldus

CURLY CARE - LOKKIS HOOLDUSSARJA KOHTA:

LINE LOKKIS JA LAINELISTE JUUSTE JAOKS

Annab lokkis ja lainelistele juustele suurepärase loomuliku tekstuuri, volüümi, elastsuse ja sära.

100% VEGAN

KÕIGE VÄÄRTUSLIKUMAD KOOSTISOSAD

MONOI DE TAHITI ÕLI ®. Sertifitseeritud looduslik ja orgaaniline, väga eetilise päritoluga Tahiti gardeeniaõie füllool (ekstrakt) kookosõlis - peen, õrn, rafineeritud ja äärmiselt väärtuslik ja tõhus koostisosa juuste taastamise ja hoolduse jaoks. Tõeline ilueliksiir. See on puhas troopiline taimne toode, mis ei sisalda sünteetilisi lisandeid ega säilitusaineid ja mida ekstraheeritakse Tahitil (Prantsuse Polüneesia), järgides rangelt Appelation d'Origine - traditsioonilise tootmismeetodi ja koha nõudeid.

Monoi de Tahiti ® pehmendab juukseid, silub juuksevõlli seinu, aitab taastada kuivade ja kahjustatud juuste struktuuri, stimuleerib juuste kasvu, ennetab juuste väljalangemist, hõlbustab juuste lahtiharutamist, toidab peanahka, võitleb kõõma vastu, on ideaalne kuivade ja lõhenenud otste puhul ning annab unenäolise ja jumaliku lillelõhna, mis on tunnustatud aphrodisiacana.

KYNWA (BOLIVIA TUVIHERNE) EKSTRAKT. Ainulaadne väärtuslik ekstrakt, mis on rikas kiudainete ja kiudainete, väärtuslike mineraalide ja aminohapete poolest, mis on nii vajalikud juuste jätkuvaks heaoluks ja terviseks. Selles sisalduv lüsiin, mida organism ise ei tooda, on oluline loomuliku kollageeni tootmiseks, mis omakorda on oluline lokkide ja lainete kvaliteetse elastsuse jaoks.

KULDNE EKSTRAKT. Väärtuslik ja väärtuslik koostisosa sarja valemites, mis on kõige paremini tuntud oma sära poolest, parandab sünergias kinoa ekstraktiga juuste elastsust, heaolu ja kvaliteeti, stimuleerides elastiini tootmist, mis on oluline lokkide jaoks, vastupanu vananemisprotsessile, andes lokkidele ja lainetele volüümi ja sära.

CURLY CARE sari koosneb järgmistest toodetest:

- Šampoon (250 ml, 1000 ml)

- Juuksepalsam (500 ml, 1000 ml)

- REVITALISING kergekaaluline lokke esile tõstev vedelik (250 ml)

- Kiharaid fikseeriv ja esile tõstev kreem (150 ml)

MARAES TOOTEVALIKU KATALOOG

CURLY CARE LOKKIS HOOLDUSSHAMPOON

Besulfate'i täiustatud koostis lokkis ja laineliste juuste hooldamiseks tagab lokkis ja laineliste juuste ja peanaha korraliku, ohutu ja õrna puhastamise, samal ajal kui Monoi de Tahiti®, Kynwa (Boliivia pärl) ja kuld ekstraktid ühendavad end kaasaegses proteiinisünergias, et anda lokidele volüümi, elastsust, ilusat tekstuuri, energiat ja sära.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,10-5,10

Kasutamine: peske juuksed ja peanahk šampooniga, masseerige õrnalt, loputage hästi ja vajadusel korrake.

Efektiivsemate hooldustulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid terviklikult, säilitades samas järjepidevuse.

CURLY CARE LOKKIS HOOLDUSKONDITSIONEER

Curly & Wavy Hair Conditioner sisaldab väärtuslikke Monoi de Tahiti®, Kynwa (Boliivia Balanda) ja Gold ekstrakte, mis annavad lokkis ja lainelistele juustele niiskust, elastsust, sära, suurepärast tekstuuri, volüümi ja värvi sära.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,00-5,00

Kasutamine: kanna palsam ühtlaselt puhastele, kuivadele juustele, lase mõjuda 2-3 minutit ja loputa veega. Efektiivsema hooldustulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

CURLY CARE REVITALISING - KERGE STIILIVEDELIK LOKIRIBADE ESILETÕSTMISEKS

Kerge, vedel tekstuur lokkis ja laineliste juuste modelleerimiseks ja kujundamiseks, vormi rõhutamiseks, igapäevaseks elustamiseks, elastsuse ja loomuliku efekti saavutamiseks.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 7,10-8,10

Kasutamine: kanna vedelik ühtlaselt niisketele, puhastele juustele (pärast pesemist ja rätikukuivatamist) ja jätka stiilimist nagu tavaliselt - lase loomulikul viisil kuivada või föönita elektrilise difuusoriga.

 

CURLY CARE LOKI FIKSEERIV JA ESILETÕSTEV KREEM

Disciplining Conditioning Cream taltsutamatutele ja käharaid lokke ja laineid hooldav kreem toidab ja niisutab kuivanud juukseid, annab lokidele elastsust ja vormib neid kuivamise ajal, aidates neid kontrollida ja anda neile soovitud kuju ja tekstuuri.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 7,10-8,10

Kasutamine: kanna kreem ühtlaselt niisketele, puhastele juustele, lase loomulikul viisil kuivada või föönista fööniga ja hajutiga, stiliseeri vastavalt soovile. Järgmisel päeval võite kasutada toodet oma lokkide värskendamiseks.

___________________________

Soovitatav on kasutada tooteid 5 aasta jooksul alates tootmiskuupäevast (vt pakend) ja 12 kuu jooksul pärast avamist. Hoida lastest eemal.

Säilitada positiivsel temperatuuril 5-35 C, vältida pikaajalist kokkupuudet otsese päikesevalgusega.

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Baltimaades - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443.

www.karal.ee   www.karal.lt   www.karal.lv

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted