1260
Saadaval

FILLER ✴ LOTION - Lotion Filler, hüalurooni ja keratiiniga, rabedatele juustele, ampullides (12 x 10 ml)

45,00 €

Kirjeldus

PURIFY FILLER on laiaulatuslik professionaalsete juuksehooldustoodete ja -hooldustoodete sari habrastele, nõrgenenud juustele, mis on altid murdumisele ja murenemisele (näiteks need, mida mõjutavad pleegitamine, heledamaks muutmine, värvimine ja agressiivsed meetmed), andes juustele olulise tugevuse, paindlikkuse, tiheduse ja volüümi.võitledes vananemisilmingutega ("vananemisvastane" efekt), täites juuste süvastruktuuri eksklusiivse hüaluroonhappe ja keratiini kompleksiga, mis toimib enneolematu sünergia põhimõttel.

Keratiin (juuste peamine valk) mängib juuste struktuuris põhilist ja mitmetahulist rolli, taastab juuste keratiininiidid seestpoolt, silub juuksepinda, määrab tugevuse, elastsuse ja vastupidavuse välisteguritele.

Hüaluroonhape, tänu oma uskumatult painduvale molekulile ja võimele lahustuda niiskes keskkonnas, taastab juuste niiskustasakaalu, kaitseb liigsete negatiivsete mõjude eest – küünenahad on suletud, juuksed muutuvad läikivaks, pehmeks ja seestpoolt niisutatuks.

SELLE REA KATALOOG: FILLER 

FILLER LOTION (12x10 ml ampullides):

- Soovitatav elujõu kaotamise, rabedate, rabedate juuste korral

- Katioonsete polümeeride ja hüaluroonhappe kombinatsioon sulgeb ja pinguldab juuksekutiikulit (soone), andes juustele kiire efekti tugevust, läiget, elastsust, pehmust.

- Keratiin mõjutab juuste sisemist struktuuri, tugevdab neid, täiendab juuksekoort 'ehituskividega'.

ILMA MINERAALÕLITA. ILMA PARABEENIDETA.

Soovitatav täpne ja täielik protokoll protseduuri kasutamiseks (kontaktide haldamine)

Kasutamine: Kandke losjoon Filleri šampooniga eemaldatud juustele ja nõrutatud rätikuga (mugavuse huvides kasutage lisatud ampulli otsikuid) juurtest otsteni, jaotage õrnalt, masseerige, laske mõjuda 5 minutit, loputage veega.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted