1213
Saadaval

PURIFY COLORE - šampoon värvitud juustele passionvilja, acai marja ja riisi ekstraktidega, 300 ml

15,00 €

Kirjeldus

Pehme pH professionaalne šampoon värvitud juustele aitab peale juuste värvimist säilitada juuksevärvi, luues spetsiaalse tõkke, et säilitada juuksepigmente juukse sees.

Sisaldab kingitusi loodusest:

- Passionviilja ekstrakt kaitseb juuste värvi vabade radikaalide eest ja annab värvitud juustele sära.

- Riisikesta õli tungib juuksestruktuuri ja toidab ning kaitseb seda kuivuse eest, silub juukseid, taaselustab juukseid ja annab neile ekstra sära ja siiditaolise pehmuse, kaitseb UVA/UBA eest.

- Acai marja erakordne õli palmidelt, mis on rikastatud C- ja E-vitamiinidega, niisutab, toidab juukseid, aitab säilitada loomuliku hüdrolipiidkihi juuste kaitseks, kaitseb juukseid dehüdratsiooni eest, tagab nende sära ja elastsuse.

Juuksed muutuvad kergeks, erksaks ja säravaks. Värskendavad ja sensuaalsed lõhnad lõõgastavad ja rahustavad sind.

Kasutamine: Pärast pea pesemist pane väike kogus PURIFY COLORE palsamit märgadele ja puhastele juustele ja hoia peas 3-5 minutit. Loputa rohke veega.

Kui peanahk on õline, aga juuksed kuivavad, kasuta PURIFY COLORE palsamit juuksejuurtest alates 3–6 cm kauguselt. Jäta pähe 3-5 minutiks ja seejärel loputa hoolikalt. Samuti, kui sul on paksud juuksed, on soovitatav hoida palsamit kauem peas kui tavaliselt.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted