• -25%
PRO7010
Saadaval

ARTIST - VITAMIINIDEGA LOSJOON-MASK KÜÜNTELE JA KÜÜNENAHALE, 280 ml

12,00 € 16,00 €

Kirjeldus

width=

ARTIST - VITAMIINIDEGA LOSJOON-MASK KÜÜNTELE JA KÜÜNENAHALE, 280 ml

Soovitatav professionaalse maniküüri jaoks: kuiv küünenahk, nõrgad, rabedad ja katkised küüned, küüned peale kunstküüsi - küünepinna taastamiseks.

KASUTAMINE: määri väike kogus toodet kätele ja küüntele ning küünenahale, lase imenduda, ära loputa.

Kui küüned on väga nõrgad, kasuta toodet maskina - määri seda kätele, küünenahale ja küüntele, mähki käed kilesse ja oota 10 minutit, eemalda kile, lase tootel imenduda, masseeri need naha/küünte sisse (ära pese).

KOOSTISOSAD:

Liposoomid A-, C-, E-vitamiinidega - toidavad, taastavad nahka ja küüsi ning kaitsevad neid väliste kahjulike mõjude eest. Liposoomide tõttu ületavad vitamiinid tõhusalt epidermise tõkke ja tungivad väga sügavale.

Hüaluroonhape - toimib kolmekordse toimega nii naha pinna peal kui ka sügavamal nahakihtides, suurendades teiste toimeainete imendumist. Niisutab intensiivselt, regenereerib nahka, parandab elastsust ja tugevust.

Magusa mandli- ja viinamarjaseemneõlid pehmendavad ja toonivad - sobivad ideaalselt naha regenereerimiseks, niisutavad ja pehmendavad nahka ja selle ümbrust, tugevdavad ja parandavad küünepinna seisundit.

___________________________ 

FARMONA PROFESSIONAL innovatiivne ARTIST kollektsioon, mille koostis põhineb vitamiinidel, ensüümidel ja puuviljahapetel, need ühendatuna loovad õige hoolduse käte, küünte ja küünenaha jaoks.

Koostised sobivad ideaalselt kätehoolduseks - klassikaliseks, geel või muuks maniküüriks -, et muuta käed tõeliseks kunstiteoseks ...

ARTIST kollektsioon sobib eriti kuivadele, kareda nahaga, lõhenenud ja pragunenud nahaga, rabedate ja nõrkade küüntega käte jaoks.

ARTIST kollektsiooni kasutamise mõju:

- hästi puhastatud küünepind;

- sile ja pehme nahk kätel;

- terved ja hästi hoolitsetud küünenahk;

- tugevad küüned;

- Pehme, ilus ning täiuslik käte ja küünte välimus.

TOOTJA -

Farmona Natural Cosmetics Laboratory, Poola

width=

"

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted