BEOX1602
Saadaval

BE.TOX Mask Control - Botox mask (aktiivne) juustele (BEOX, Brasiilia), 1000 g

85,00 €

Kirjeldus

BE.TOX Mask Control - Botox mask (aktiivne) juuste/taastusraviks (BEOX, Brasiilia), 1000 g

Professionaalse pikaajalise juuksestruktuuri taastamise professionaalse ravi (BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia) sisuks on hapra, värvitud, keemiliselt töödeldud, pleegitatud ja pleegitatud juuste struktuuri taastamine tänu BE.TOX Botox maski sisaldavale unikaalsele "Fiber Protein" õlide ja valkude kompleksile. Juustele tagastatakse "ehitusmaterjalid" ja väärtuslikud aminohapped. See on professionaalne salongihooldus juuste struktuuri taastamiseks "kuuma ja sooja tehnikaga" (2 varianti: kollasusevastase efektiga ja ilma).

Hooldus muudab juuksed niiskuse ja vihma suhtes vastupidavaks, takerdumisvabaks, kergemini kammitavaks, elastseks, paindlikuks, hämmastava langusega, peegeldavaks, kaitstud igapäevaste mehaaniliste ja keemiliste kahjustuste eest ning eksklusiivne proteiinikompleks tugevdab juukseküüsi, rääkimata äärmiselt mugavast ja kiirest igapäevasest hooldusest.

Selle raviga saab taastada kõik juuksetüübid, sealhulgas värvimata või keemiliselt töödeldud juuksed (värvitud, pleegitatud, keemiliselt lokitud või sirgendatud).

BE.TOX-menetluse omadused:

- Hoolduse tulemuseks on juuste struktuuri maksimaalne paranemine, mis kestab 4-8 nädalat, ning juuste vastupidavus, sära ja pehmus;

- BLOND ANTI-YELLOW aitab lahendada pleegitatud juuste peamised probleemid: vähendab särisemist, lendu ja mahu kontrolli; muudab juuksed läikivaks, kontrollides samal ajal soovimatute kollaste toonide ilmumist; ja lillad pigmendid annavad pärlendava välimuse;

- Hoolduse ajal on juuksed kaitstud e-kirgendite/-klambrite kõrge temperatuuri mõju eest tänu koostisesse lisatud spetsiaalsetele komponentidele;

- Ravi võib teha pärast keemilist kammimist või mis tahes tüüpi värvimist (1-2 nädalat pärast värvimist) ja juukseid võib värvida kohe pärast sirgendamisravi;

- Pärast ravi lihtsustub kliendi igapäevane juuksehooldus, kammimine on lihtsam, juuste kammimise aeg on äärmiselt lühenenud - keskmiselt kuni 75% - ja igapäevaseks juuksehoolduseks kasutatavate toodete kogus on oluliselt vähenenud;

- Protseduuri ajal on soovitatav järgida salongis spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade ja kõrvade kaitse jne), ventileerida ruumi professionaalselt, teha kliendil allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid;

BEOX PROFESSIONAL BE.TOX süsteemiga tööd alustavatel käsitöölistel on soovitatav läbida BEOX PROFESSIONALi ainuesindaja Baltimaades - KARAL TRADING, UAB (www.karal.lt) - korraldatud ja läbiviidud erialane koolitus ning teostada protseduurid ülima täpsuse, põhjalikkuse ja rangusega vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

KASUTAMINE:

1) Hinnake oma juukseid vastavalt nende kahjustuste/vastupidavuse tasemele skaalal 1 kuni 5 (kus 1 - väga hea seisund kõigi protseduuride puhul, 5 - väga halb seisund ainult külmade protseduuride puhul). Kui te ei suuda visuaalselt määrata juuste kvaliteeti ja valida õiget ravikuuri, tehke ühe juuksekarva test, mida tehnik demonstreerib koolituse käigus.

2) Loputage juuksed BEOXi šampooniga. Föönitage, püüdes mitte tõmmata juukseid.

3) Ärge kandke toodet peanahale; jätke 0,5-1 cm kaugusele peanahast ilma toodet puudutamata. Hõõruge väike kogus toodet ühtlaselt igale juukseservale ja kammige hoolikalt tiheda süsinikkammiga, et eemaldada liigne toode ja jaotada toode võimalikult ühtlaselt juustele.

4) Jäta 45 minutiks, sõltuvalt juuste algseisundist* ja soovitud tulemusest. Ärge ületage 60 minutit alates pealekandmise lõpetamisest.

5) Loputage juukseid sooja või jaheda veega (ilma šampoonita), eemaldades toote täielikult juustest.

6) Föönitage oma juuksed 100%.

7) Sirgendage elektrilise sirgendajaga (tangid), mille plaadid on kuumutatud vastavalt juuste seisundile ja kahjustuste tasemele*. Sirgendage iga juuksesalk kiiresti 5-7 korda (sõltuvalt juuste seisukorrast ja kvaliteedist) *. Laske juustel jahtuda.

* Neid olulisi nüansse selgitatakse ja demonstreeritakse otseülekandes praktilistel, spetsiaalsetel koolitustel (soovitame võtta ühendust juhtkonnaga).

Protseduuri ajal on soovitatav järgida salongis spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade- ja kõrvakaitsmed jne), ventileerida ruum professionaalselt, teha kliendile allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid;

Soovitatav on, et käsitöölised läbiksid BEOXi ainuesindaja Baltikumis - KARAL TRADING, UAB - korraldatud ja läbiviidud erialase koolituse ning teostaksid protseduuri täpselt, põhjalikult ja rangelt vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

BEOXi tooted ja nende importija KARAL TRADING UAB on ametlikult ja nõuetekohaselt teavitatud Euroopa kosmeetikatoodete teavitamise portaali (CPNP) kaudu.

-------------------

BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia. 

ELi õiguse kohaselt teavitatud ja sertifitseeritud

BEOXi esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Vilnius, Leeduania

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted