BEOX280
Saadaval

Açai Ampoule – juuksestruktuuri taastav külma botox ampull väärtusliku acai ekstraktiga, 6 x 15 ml

45,00 €

Kirjeldus

Açai Cream Ampola - Ampullid "külma botoksi" väärtusliku acai ekstraktiga, 6 tk. x 15 ml pakend

Loodud unikaalsest looduslikust meistriteosest - Brasiilia Amazonase vesikonnas leitud väga väärtuslikust acai marja ekstraktist ja Bio-Restore® kompleksist, on kontsentreeritud ja eksklusiivne koostis muutunud väikeseks imeks professionaalsete kiirete juuste taastamise ja toitmise protseduuride esirinnas.

Võimas struktuuri taastamise efekt mõjutab koheselt kahjustatud juuste küünenaha kihti, andes neile uue kvaliteedi ja pikaajalise tulemuse.

Hooldus sobib isegi väga kahjustatud juustele, kuna see ei kasuta kõrgeid temperatuure, mis põhjustavad täiendavaid riske.

See muudab juuksed siledaks, elastseks, juhitavaks, käideldavaks, lahtiharutatavaks, läikivaks ja siidiseks - nii nagu juuste ilu ja kvaliteet tavaliselt mõeldud on.

KASUTAMINE: Ampulli kasutatakse ja selle sisu valmistatakse ainult vahetult enne ravi: avage ampull ettevaatlikult, valage sisu kaussi ja lisage aeglaselt 100 ml õrnalt sooja vett. Segage pintsliga, kuni segu on ühtlase kreemja konsistentsiga. Kandke saadud segu ühtlaselt ja ühtlaselt puhastele, niisketele (fööniga kuivatatud) juustele ja jätke 10-20 minutiks.

Kõige parem on katta juuksed PE-mütsiga, et vältida segu kuivamist/aurustumist.

Loputage juuksed hästi.

Kujundage seda, modelleerige seda nii, nagu teile meeldib, ja nautige suurepäraseid juukseid :)

-------------------

BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia. 

ELi õiguse kohaselt teavitatud ja sertifitseeritud

BEOXi esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Vilnius, Leeduania

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted