BEOX1581
Saadaval

ROYAL GOLD 24K Glow On - Gold Repair - Taastav õli juustele kosmeetilise kullaga, 30 ml

23,00 €

Kirjeldus

ROYAL GOLD 24K Glow On - Gold Repair taastav juukseõli, 30 ml

- on kosmeetilise kullaga, hapete ja õlide seguga rikastatud juustele toitev õli, mis kaitseb juukseid keskkonnategurite kahjulike mõjude eest, andes juustele sära ja sileduse, tagades kauakestva toime.

Soovitatav on seda toodet kasutada koos teiste selle sarja BEOX ROYAL GOLD 24K LUMINOUS šampooni ja juuksemaskiga.

see uusim Royal Gold 24K toodete sari sisaldab unikaalseid toimeaineid Amazonase jõgikonnas leiduvatest puuviljadest ja õlidest, mis pakuvad juuksehooldust igas aspektis – siluvad juuksepinda, niisutavad, toidavad, eemaldavad juukseid, parandavad kahjustatud juuksekiude ja lõhenenud juukseotsi. , pakkudes samas erakordset sära ja hellust.

Kõik need tooted (šampoon, mask ja õli) on parabeeni-, sulfaadi- ja silikoonivabad.

Tooted sobivad kõikidele juuksetüüpidele.

Nii šampooni kui maski saab kasutada iga päev.

BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia.

Teavitatud ja sertifitseeritud vastavalt EL õigusaktidele

BEOX esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB

Seliau str. 10, Vilnius

________________________________

Lisateavet toote koostisosade kohta:

PRACAXI OIL (Pentaclehtra Macroloba):

Need puud on pärit Brasiiliast, Guajaanast, Trinidadist ja Tobagost ning teistest Lõuna- ja Kesk-Ameerika riikidest.

Hiljutiste uuringute kohaselt sisaldab nende puuviljade õli kõige rohkem beheenhapet (19%), mis on isegi 6 korda suurem kui maapähkliõli oma.

Tänu oma niisutavatele omadustele kasutatakse kongeeniumi ekstrakti kosmeetikatööstuses, eriti kaasaegsetes juuksehooldustoodete koostistes. Selle õli on rikas vitamiinide ja rasvhapete poolest, mis niisutavad ja toidavad juukseid imeliselt, luues juuksekiu ümber kaitsekile, kaitstes juukseharusid päikesevalguse kahjulike mõjude eest, nagu pleekimine, kuivamine, särisemine või lokkimine. Samuti pikendab see juuste niisutamise protsessi, loob siidise tekstuuri, kontrollib volüümi ja hooldab juuksekiude, seega on see eriti kasulik kahjustatud, pleegitatud või värvitud juustele.

OLIIVIPALMIÕLI (Elaeis Oleifera):

Ojoni palmi leidub nii Madeira jõe ääres, Brasiilia Amazonases, kus kasvavad selle taime suured rühmad, kui ka Kesk-Ameerikas.

Ojon on ainus orgaaniline komponent, millel on juuksekeratiiniga sama koostis. See on väga rikas aminohapete, antioksüdantide ja lipiidide poolest, takistab juuste väljalangemist, sobib ideaalselt juuste taastamiseks, siledaks muutmiseks, elastsuseks, niisutamiseks; samuti pleegitatud ja keemiliselt töödeldud juustele, nt mehaaniliste ja termiliste protseduuride põhjustatud kahjustuste parandamiseks.

BURITI ÕLI (Maurittia Flexuosa):

Buriti, Amazonase palmiõli, mis on rikas rasvhapete ja vitamiinide poolest, on võimas antioksüdant, millel on elustavad ja taastavad omadused, päikesekaitse ja sügav niisutamine, mis hoiab ära enneaegse vananemise, juuste väljalangemise ja murdumise.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted