BEOX1247
Saadaval

ROYAL GOLD 24K LUMINOUS Helendav šampoon erilise läike saamiseks, 500 ml

35,00 €

Kirjeldus

ROYAL GOLD 24K Helendav šampoon erilise läike saamiseks, 500 ml

Helendav šampoon on rikastatud spetsiaalsete õlide ja hapetega, mis on ekstraheeritud järjestikustest ainulaadsetest Amazonase taimedest ja puuviljadest, nagu Amazonase kongeenia [Pentaclehtra Macroloba], Amazonase oliiv [Elaeis oleifera] ja buriti [Maurittia Flexuosa], mis:

- toidab, niisutab ja puhastab õrnalt juukseid,

- jätab need puhtaks, pehmeks ja läikivaks;

- aitab kaasa kahjustatud juukseotste ravile.

- sobib eriti hästi peale juuste sirgendamise protseduure.

Ilma parabeenideta. Ilma silikoonideta. Ilma sulfaatideta.

Kasutamine: Kandke šampoon märgadele juustele ja masseerige õrnalt, laske vahutada. Loputage juukseid rohke veega.

Vajadusel korrake. Seejärel kasuta Luminous juuksemaski, mis annab juustele erakordse sära ja elastsuse ning pikendab juuksesirgendusprotseduuri ROYAL GOLD 24K LUMINOUS tulemuste kestust. Nii šampooni kui maski saab kasutada iga päev.

________________________________

Lisateavet toote koostisosade kohta:

PRACAXI OIL (Pentaclehtra Macroloba):

Need puud on pärit Brasiiliast, Guajaanast, Trinidadist ja Tobagost ning teistest Lõuna- ja Kesk-Ameerika riikidest.

Viimaste uuringute kohaselt sisaldab nende puuviljade õli kõige rohkem beheenhapet (19%), mis on isegi 6 korda suurem kui maapähkliõli oma.

Tänu oma niisutavatele omadustele kasutatakse kongeeniumi ekstrakti kosmeetikatööstuses, eriti kaasaegsetes juuksehooldustoodete koostistes. Selle õli on rikas vitamiinide ja rasvhapete poolest, mis niisutavad ja toidavad juukseid imeliselt, luues juuksekiu ümber kaitsekile, kaitstes juukseharusid päikesevalguse kahjulike mõjude eest, nagu pleekimine, kuivamine, särisemine või lokkimine. Samuti pikendab see juuste niisutamise protsessi, loob siidise tekstuuri, kontrollib volüümi ja hooldab juuksekiude, seega on see eriti kasulik kahjustatud, pleegitatud või värvitud juustele.

OLIIVIPALMIÕLI (Elaeis Oleifera):

Ojoni palmi leidub nii Madeira jõe ääres, Brasiilia Amazonases, kus kasvavad selle taime suured rühmad, kui ka Kesk-Ameerikas.

Ojon on ainus orgaaniline komponent, millel on juuksekeratiiniga sama koostis. See on väga rikas aminohapete, antioksüdantide ja lipiidide poolest, takistab juuste väljalangemist, sobib ideaalselt juuste taastamiseks, siledaks muutmiseks, elastsuseks, niisutamiseks; samuti pleegitatud ja keemiliselt töödeldud juustele, nt mehaaniliste ja termiliste protseduuride põhjustatud kahjustuste parandamiseks.

BURITI ÕLI (Maurittia Flexuosa):

Buriti, Amazonase palmiõli, mis on rikas rasvhapete ja vitamiinide poolest, on võimas antioksüdant, millel on elustavad ja taastavad omadused, päikesekaitse ja sügav niisutamine, mis hoiab ära enneaegse vananemise, juuste väljalangemise ja murdumise.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted