BEOX1246/1
Saadaval

ROYAL GOLD 24K Luminous Protein - Aktiivne keratiiniga pikaajaliseks juuste sirgendamiseks, 100 ml (BEOX, Brasiilia)

30,00 €

Kirjeldus

ROYAL GOLD 24K Luminous Protein Gel - aktiivne keratiin pikaajaliseks professionaalseks juuste sirgendamiseks, 500 ml (BEOX, Brasiilia)

OLLA FARMALDEHIDO.

Keratiini püsiv professionaalne juuste sirgendaja (aktiivne koostisosa ravi) geeli kujul:

- Sirgendab kõiki juuksetüüpe, sealhulgas afro- või eriti tihedaid lokke, värvitud ja värvimata juukseid;

- Juuksed muutuvad ülimalt sirgeks, niiskuskindlaks, pehmeks, läikivaks ja paindlikuks;

- sobib juustele kuni kahjustustasemeni 4;

- kõrvaldab särisemise ja kärbsed;

- Pärast ravi lihtsustub igapäevane juuksehooldus, kammimine on lihtsam ja juuste kammimiseks kuluv aeg lüheneb oluliselt - keskmiselt kuni 75% võrra!

- igapäevaseks juuksehoolduseks kasutatavate toodete kogus väheneb oluliselt;

- tulemus on pikaajaline 4-5 kuud.

Pärast hooldust on soovitatav kasutada sama sarja tooteid - ROYAL GOLD 24K LUMINOUS šampoon, palsam, mask ja GLOW ON seerum - maksimaalselt kauakestvate tulemuste ja igapäevase naudingu saavutamiseks.

 

KOOSTIS: eksklusiivne rikas aminohapete kompleks (ekstraheeritud Amazonase basseini taimedest ja viljadest), valk, taimeõlid (paindlik mauritaaniaõli, koonusõli, oliiviõli), GLOSSY GOLD (kosmeetiline kuld).

Ainult professionaalidele, pärast erikoolitust (palun võtke ühendust juhtkonnaga).

KASUTAMINE:

1) Niisutage juuksed veega, et need oleksid niisked, ja kui juuksed on määrdunud, loputage neid ROYAL GOLD 24 K LUMINOUS šampooniga. Föönitage juuksed.

2) Valmistage ROYAL GOLD 24k LUMINOUS PROTEIN kasutamiseks ette: raputage pudelit/kaussi ettevaatlikult ja lisage nõutav kogus toodet kaussi (mitte metallist). Kasutage juuksevärvi harja ja kammi, et toode juustele jaotada.

3) Ärge kandke toodet peanahale. Jätke 1 cm peanahast puutumata.  Harjake toode juustele ja kammige hoolikalt tiheda süsinikkammiga, et eemaldada liigne toode ja jaotada see võimalikult ühtlaselt.

4) Jäta 50 minutiks, sõltuvalt soovitud tulemusest ja juuste seisukorrast.*

5) Loputage juukseid sooja või jaheda veega (ilma šampoonita), eemaldades 30% tootest. Heledate blondide juuste puhul loputage välja 100% tootest*.

6) föönitage oma juuksed 100%  

7) Sirgendage elektrilise sirgendajaga (tangid), mille keraamilised plaadid on kuumutatud 210-230 °C juures (sõltuvalt juuste seisukorrast ja kahjustuste tasemest*). Sirgendage iga juuksesalk 15-20 korda (sõltuvalt juuste seisukorrast ja kvaliteedist) *.

8) Kui juuksed on jahtunud, loputage neid sooja või jaheda veega (ilma šampooni või muude toodetega).

9) Et suurendada sära, niisutust ja kergust, kandke pärast hooldust ROYAL GOLD 24K LUMINOUS MASK. Jäta see juustele 10-20 minutiks ja loputa hoolikalt maha.

* Neid olulisi nüansse selgitatakse ja demonstreeritakse otseülekandes praktilistel, spetsiifilistel koolitustel (soovitame võtta ühendust juhtkonnaga).

Salongis on soovitatav järgida spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade ja kõrvade kaitse jne), professionaalselt ventileerida ruumi, teha kliendile allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid.

Soovitatav on, et ROYAL GOLD 24K LUMINOUS PROTEIN (BEOX) sirgendussüsteemiga tööd alustavad käsitöölised läbiksid BEOXi ainuesindaja Baltimaades - KARAL TRADING, UAB - korraldatud ja läbiviidud erialase koolituse ning teostaksid protseduuri ülima täpsusega, põhjalikkusega ja rangelt vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

BEOXi tooted ja nende importija KARAL TRADING UAB on ametlikult ja nõuetekohaselt teavitatud Euroopa kosmeetikatoodete teavitamise portaali (CPNP) kaudu.

BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia. 

ELi õiguse kohaselt teavitatud ja sertifitseeritud

BEOXi esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Vilnius, LEEDUANIA

www.karal.lv, www.karal.ee www.karal.lt

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted