BEOX1053/100
Saadaval

KeraCoffee VEGAN ❦ Maksimaalne sirgendaja - Keraplastika (aktiivne) juuste pikaajaliseks sirgendamiseks, 120 ml

30,00 €

Kirjeldus

KeraCoffee VEGAN Maksimaalne sirgendaja - Keraplastic (aktiivne) juuste püsivaks sirgendamiseks

OLLA FARMALDEHIDO.

Keratiini püsiv professionaalne juuste sirgendaja:

- on keskmise tugevusega keratiinist sirgendaja, mis sobib eriti hästi kesk- ja põhjaeuroopa päritoluga lokkis/lainejuuste sirgendamiseks;

- on iseloomulikud ülitugevad hooldus- ja säilitusained;

- sirgendab kõiki juuksetüüpe, eriti sobib keskmiste lokkide sirgendamiseks;

- Juuksed muutuvad ülimalt sirgeks, niiskuskindlaks, pehmeks, läikivaks ja paindlikuks;

- Sobib juustele kuni kahjustustasemeni 3; kahjustustasemega 4 juukseid tuleb kasutada äärmiselt ettevaatlikult;

- kõrvaldab särisemise ja kärbsed;

- Pärast ravi lihtsustub igapäevane juuksehooldus, kammimine on lihtsam ja juuste kammimiseks kuluv aeg lüheneb oluliselt - keskmiselt kuni 75% võrra!

- igapäevaseks juuksehoolduseks kasutatavate toodete kogus väheneb oluliselt;

- tulemus on pikaajaline 4-5 kuud.

Pärast hooldust on soovitatav kasutada sama sarja tooteid - Keracoffee VEGAN šampooni, palsamit ja maski -, et tagada maksimaalne tulemus ja igapäevane nauding.

KOOSTIS: keratiini aminohapped, hüdrolüüsitud riisiproteiinid, hüdrolüüsitud keratiin, taimeekstraktid: argaaniaõli, aloe vera ekstrakt, cupuacu seemnevõi, kaktusepähkliõli, kalendulaekstrakt, makadaamiaõli, vetikakompleks, araabika kohvisemne ekstrakt, eksklusiivne asendamatute aminohapete kompleks (saadud Amazonase taimedest ja nende viljadest).

Ainult professionaalidele, pärast erikoolitust (palun võtke ühendust juhtkonnaga).

KASUTAMINE:

1) Peske juuksed Keracoffee VEGAN šampooniga. Föönitage juuksed.

2) Valmistage KeraCoffee VEGAN Maximum sirgendaja kasutamiseks ette: raputage pudelit/kaussi ettevaatlikult ja lisage nõutav kogus toodet kaussi (mitte metallist). Kasutage juuksevärvi harja ja kammi, et toode juustele jaotada.

3) Ärge kandke toodet peanahale. Jätke 1 cm peanahast puutumata.  Hõõruge toode juustele ja kammige hoolikalt tiheda süsinikkammiga, et eemaldada liigne toode ja jaotada see võimalikult ühtlaselt.

4) Jäta peale kuni 50 minutiks, sõltuvalt soovitud tulemusest ja juuste seisukorrast.*

5) Loputage juukseid sooja või jaheda veega (ilma šampoonita), eemaldades 30% tootest. Heledate blondide juuste puhul loputage välja 100% tootest*.

6) föönitage oma juuksed 100%  

7) Sirgendage elektrilise sirgendajaga (tangid), mille keraamilised plaadid on kuumutatud 210-230 °C juures (sõltuvalt juuste seisukorrast ja kahjustuste tasemest*). Sirgendage iga juuksesalk 15-20 korda (sõltuvalt juuste seisukorrast ja kvaliteedist) *.

8) Kui juuksed on jahtunud, loputage neid sooja või jaheda veega (ilma šampooni või muude toodetega).

9) Et suurendada sära, niisutust ja kergust, kandke peale hooldust KeraCoffee VEGAN MASK. Jäta see juustele 10-20 minutiks ja loputa hoolikalt maha.

* Neid olulisi nüansse selgitatakse ja demonstreeritakse otseülekandes praktilistel, spetsiifilistel koolitustel (soovitame võtta ühendust juhtkonnaga).

Protseduuri ajal on soovitatav järgida salongis spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade- ja kõrvakaitsmed jne), ventileerida ruum professionaalselt, teha kliendile allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid;

Meistritele, kes alustavad tööd KeraCoffee VEGAN ❦ Maximum Straightener (BEOX) sirgendussüsteemiga, on soovitatav läbida BEOXi ainuesindaja Baltikumis - KARAL TRADING, UAB - korraldatud ja läbiviidud professionaalne koolitus ning teostada protseduuri ülima täpsusega, põhjalikkusega ja rangelt vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

BEOXi tooted ja nende importija KARAL TRADING UAB on ametlikult ja nõuetekohaselt teavitatud Euroopa kosmeetikatoodete teavitamise portaali (CPNP) kaudu.

---------

BEOX PROFESSIONAL, Brasiilia. 

ELi õiguse kohaselt teavitatud ja sertifitseeritud

BEOXi esindaja Balti riikides - KARAL TRADING UAB

Sėlių g. 10, Vilnius, LEEDUANIA

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted