SAAA1041
Saadaval

X-SERUM Multifunktsionaalne juukseseerum, 5 ml proov

2,00 €

Kirjeldus

KAARAL X-FORM sari - kahjustatud, nõrkade, õhukeste juuste äärmiselt sügav taastamine

See sari loodi eesmärgiga spetsialiseeruda kasutamiseks - sügav juuste taastamine, kasutades looduse poolt loodud ja laborites täiustatud ülitõhusaid toimeaineid:

- nisuvalgud,

- mesilaspiim,

- vitamiinid A, D, E.

Sari koosneb 4 tootest:

X-PURE šampoon (250 ml või 1000 ml)

X-REAL palsam (250 ml või 1000 ml)

X-STRUCTUURING losjoon ampullides (12 ühikut, igaüks 10 ml, karbis)

X-SEERUM, 100 ml

 

X-PURE ŠAMPOON

Taastav šampoon kahjustatud juustele nisuproteiinidega (proteiinidega) puhastab õrnalt, kuid sügavuti ja valmistab juuksed ette edasiseks sügavhoolduseks taastavaks hoolduseks. Tänu tasakaalustatud pH valemile puhastab see õrnalt peanahka ning hooldab värvitud ja kahjustatud, õhukesi juukseid, tugevdades ja taastades neid, muutes need kergemini kammitavaks.

Tänu suurele nisuproteiinide ja mesilaspiima kontsentratsioonile koostises muudab see juuksekarvad koheselt elujõuliseks, andes neile pehmuse, sära ja tugevuse.

Peale selle šampooniga juuste hõõrumist on soovitatav kasutada palsamit X-REAL (igapäevaseks hoolduseks) ja taastavat losjooni X-FORM ampullides (salongiprotseduuri maksimaalse efekti saavutamiseks).

Detox-efekt, valmistades juuksed ette edasiseks X-liini kasutamiseks.

KASUTAMINE: Kandke väike kogus šampooni hästi niisutatud juustele, masseerige õrnalt, peske juukseid hoolikalt 1-2 minutit, seejärel loputage hoolikalt leige veega.

Vajadusel korrake. Jälgi X-REAL palsamiga.

 

X-REAL CONDITIONER

Palsami spetsiaalne valem tagab juuste sügavtoitumise neid koormamata, annab elastsust, tugevust ja niiskust. Ideaalne kahjustatud juustele. Juuksed muutuvad siidiseks ja kergesti kammitavaks. Palsami aluseks on ülimalt väärtuslikud mesilaspiim ja nisuproteiinid. See kokteil uuendab ja silub juuksestruktuuri kiiresti ja tõhusalt kogu pikkuses ja ristlõikes, täidab selle sära ja iluga.

Tänu AMINOHAPETE kõrgele kontsentratsioonile eemaldab valem sisemised kahjustused, noorendab ja annab täiendavat volüümi.

KASUTAMINE: Kanna vajalik kogus X-REAL palsamit X-PURE šampooniga valitud ja rätikuga kuivatatud ettevalmistatud juustele, jaota võimalikult ühtlaselt kogu juuste pikkuses (juurtele puudutamata ja kandmata). ), lase imenduda – lase mõjuda umbes 2-5 minutit.

Seejärel loputage hoolikalt veega, kuivatage rätikuga.

 

X-STRUCTURING – juukseid taastav losjoon ampullides (12 ühikut 10 ml iga)

Tugevalt kahjustatud, õhukeste, elastsuse kaotanud, karedate, värvitud ja keemiliselt töödeldud juustele mõeldud arst - lotion X-STRUCTUREING - on spetsiaalne koostisainete koostis, mis muudab tugevalt kahjustatud juuksed pehmeks ja kergesti hallatavaks juba esimesest kasutuskorrast.

Tööriist tugevdab juuksetüve ja kogu struktuuri, annab läiget õhukestele ja keemiliselt töödeldud juustele.

Juuksed saavad tagasi elujõu, elastsuse, tugevuse.

Taastub juuste tugevus, tasakaalustub niiskuse tasakaal ja taastub tervete juuste sära.

Losjoon on universaalne, seega sobib see suurepäraselt värvitud juustele – selle eriline valem soodustab kunstpigmendi sügavamat tihendamist ja kaitseb tooni, et juuksevärv jääks rikkalik, rikkalik ja kauapüsiv ning ka loomulike juuste hooldamiseks .

Klaasampullid tagavad pakendi maksimaalse tiheduse, tagades seeläbi toote kvaliteedi ja farmatseutilise lähenemise toote individuaalsele kasutamisele.

KASUTAMINE: Pärast juuste hõõrumist šampooniga (ja pärast palsami kasutamist) kuivatage juuksed rätikuga ja jaotage (või pihustage) losjoon võimalikult ühtlaselt kogu juuste pikkuses ning laske mõjuda 2-5. minutit. Loputage hoolikalt veega.

Kuivata, modelleeri vastavalt soovile.

Kasutage kord nädalas või sagedamini, kui juuksed on tõsiselt kahjustatud.

Pidev losjooni kasutamine tagab pikaajalise taastava ja juukseid tugevdava, akumuleeriva toime.

 

X-SEERUM, 100 ml

Seerum on multifunktsionaalne tööriist, mis lõpetab X-FORM sarja toodete paraadi:

- kaitseb juukseid kahjulike termiliste mõjude eest (tangid, föön, kuum päike, saunad jne)

- hoolitseb juukseotste eest (ei lase neil lõheneda ja "sulatab" juba lõhenenud juukseotsad, andes heade ja tervete juuste välimuse;

- annab juustele sära, painduvuse, tugevuse, annab terve välimuse;

KASUTAMINE: Enne juuste kujundamist hõõru tilk seerumit peopesadesse ja kanna puhastele, rätikukuivadele juustele kogu pikkuses, pöörates erilist tähelepanu otstele, jaota ühtlaselt.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted