SAAA004
Saadaval

X-REAL palsam (näidis, 15 ml) kahjustatud, nõrkade, keemiliselt mõjutatud juuste hooldamiseks - taastav, toitev

2,00 €

Kirjeldus

KAARAL X-FORM line - ultra-sügav taastamine kahjustatud, nõrkadele, õhukestele juustele

Selle sarja eesmärk on saavutada eriline spetsialiseerumine - sügava juuste taastamise eesmärk, kasutades looduse poolt loodud ja laboratooriumides täiustatud väga tõhusaid toimeaineid:

- Nisuproteiinid,

- kuninglik tarretis,

- Vitamiinid A, D, E.

Tootesari koosneb 4 tootest:

X-PURE šampoon (250 ml või 1000 ml)

X-REAL palsam (250 ml või 1000 ml)

X-STRUCTURING kreem ampullides (12 tk. 10 ml karbis)

X-SERUM, 100 ml

 

X-PURE SHAMPOO

Damaged Hair Repair Shampoo with Wheat Protein puhastab õrnalt, kuid põhjalikult ja valmistab juuksed ette edasiseks sügavhooldavaks hoolduseks. Tänu pH-tasakaalustatud koostisele puhastab õrnalt peanahka ja hooldab värvitud ja kahjustatud, peeneid juukseid, tugevdades ja parandades neid, muutes need kergemini kammitavaks.

Tänu kõrge kontsentratsiooniga nisuproteiinile ja kuninglikule tarretisele koostisesse elavdab see juukseid koheselt, jättes need pehmeks, läikivaks ja tugevaks.

Pärast šampoonimist on soovitatav kasutada X-REAL palsamit (igapäevaseks hoolduseks) ja X-FORM Repair Lotion'i ampullides (maksimaalse salongihoolduse efekti saavutamiseks).

Detox mõju, valmistab juuksed ette X-line edasiseks kasutamiseks.

KASUTAMINE: Kanna väike kogus šampooni niisketele juustele, masseeri õrnalt, pese põhjalikult 1-2 minutit, seejärel loputa hästi leige veega.

Vajaduse korral korrake. Jätkake X-REAL konditsioneeri kasutamist.

 

 

X-REAL KONDITSIONEER

Spetsiaalse koostisega palsam toidab juukseid sügavuti, ilma neid raskendamata, andes neile elastsust, tugevust ja niiskust. Ideaalne kahjustatud juustele. Juuksed muutuvad siidiseks ja kergesti kammitavaks. Palsam põhineb väga väärtuslikul kuninglikul tarretisel ja nisuproteiinil. See kokteil uuendab ja silub kiiresti ja tõhusalt juuste struktuuri kogu pikkuses ja ristlõikes, täites neid sära ja iluga.

Tänu AMINOR CELLSi kõrgele kontsentratsioonile kõrvaldab koostis sisemised kahjustused, noorendab ja annab lisavolüümi.

KASUTAMINE: Kandke vajalik kogus X-REAL konditsioneeri ettevalmistatud, X-PURE šampooniga pestud ja rätikukuivatatud juustele, jaotage võimalikult ühtlaselt kogu juuksepikkusele (ilma juukseid puudutamata või hõõrumata), laske sisse imbuda ja laske mõjuda umbes 2-5 minutit.

Loputage põhjalikult veega, seejärel kuivatage rätikuga.

 

X-STRUCTURING - juukseid taastav kreem ampullides (12 tk 10 ml)

X-STRUCTURING Lotion on tugevalt kahjustatud, õhukestele, haprastele, jämedatele, värvitud ja keemiliselt töödeldud juustele mõeldud arst, mis on eriline koostisainete koostis, mis muudab tugevalt kahjustatud juuksed pehmeks ja juhitavaks juba esimesest kasutuskorrast alates.

·       See tugevdab juuksevarre ja kogu juuste struktuuri, andes sära õhukestele ja keemiliselt töödeldud juustele.

·       Teie juuksed saavad tagasi elujõu, elastsuse ja tugevuse.

·       Taastab juuste tugevuse, tasakaalustab niiskust ja taastab tervete juuste sära.

·       Lotion on mitmekülgne ja ideaalne värvitud juustele - selle eriline koostis soodustab kunstpigmendi sügavamat sulgumist ja kaitseb tooni rikkaliku, täidlase ja kauakestva värvi saavutamiseks, samuti loomulikuks juuksehoolduseks.

·       Klaasampullid tagavad pakendi maksimaalse hermeetilisuse, tagades seega toote kvaliteedi ja farmatseutilise lähenemise individuaalsele kasutamisele.

KASUTAMINE: Pärast šampooniga pesemist (ja pärast konditsioneeri kasutamist) kuivatage juuksed rätikuga ja jaotage (või pihustage) kreem võimalikult ühtlaselt kogu juuksepikkusele ning jätke see 2-5 minutiks. Loputage hoolikalt veega.

Kuivata, modelleeri soovitud viisil. Kasutage kord nädalas või sagedamini, kui teie juuksed on tugevalt kahjustatud. Lotioni pidev kasutamine tagab pikaajalise taastava ja juukseid tugevdava, kumulatiivse toime.

 

X-SERUM, 100 ml

Seerum on multifunktsionaalne toode, mis lõpetab X-FORM toodete paraadi:

·       kaitseb juukseid kahjustavate termiliste mõjude eest (tangid, föönid, kuum päike, saunad jne).

·       Hoolitseb juukseotsade eest (takistab nende hargnemist ja "painutab" juba hargnevaid juukseid, andes hea ja terve juuksekarva väljanägemise;

·       Annab juustele sära, paindlikkuse, tugevuse ja terve välimuse;

KASUTAMINE: Enne stiilimist hõõruge tilk seerumit peopesadesse ja kandke seda puhastele, rätikukuivatatud juustele kogu juuste pikkuses, pöörates erilist tähelepanu otstele, jaotades seda ühtlaselt.

___________________________

Soovitatav on kasutada tooteid 5 aasta jooksul alates tootmiskuupäevast (vt pakend) ja 12 kuu jooksul pärast avamist. Hoida lastest eemal.

Säilitada positiivsel temperatuuril 5-35 C, vältida pikaajalist kokkupuudet otsese päikesevalgusega.

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Baltimaades - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted