1205
Saadaval

PURIFY VOLUME Šampoon õhukestele juustele, mis annab neile volüümikust, ginsengi, bambuse ja mandliõliga, 250 ml

15,00 €

Kirjeldus

Ginsengi, bambuse ja mandliõliga rikastatud šampooniga saad anda õhukestele juustele soovitud volüümikuse.

Looduslikest koostisosadest koosnev toode annab juustele volüümikust, toidab neid sügavalt. Toode imendub juustesse kiiresti, taastab nende struktuuri, teeb need elastseks, mis takistab juuste katkemist.

Tagab juuste elastsuse ja terviklikkuse, täiendades nende kahjustatud ja nõrka struktuuri. Juuksed muutuvad välimuselt paksemaks ja volüümikamaks.

Ei muuda juukseid raskemaks.

Kasutamine: Pärast juuste pesemist PURIFY VOLUME šampooniga, pane väike kogus PURIFY VOLUME palsamit märgadele ja puhastele juustele ning hoia peas 3-5 minutit. Loputa rohke veega.

Enne juuste kuivatamist kasutage kindlasti spetsiaalseid tooteid, et kaitsta juuste struktuuri kuuma eest. Soovitame kasutada Pink Up MOU MOUSSE kerget ja hästi lõhnavat juuksevahtu või  Pink Up CRISTAL CARE kontsentreeritud kristalset seerumit juukseotste jaoks.   

Juukseid kuivatades kammi neid ülespoole harjaga, niimoodi saavad need volüümikust juurde.

Kui juuksejuured on õlised, kuid juuksed kuivad, siis järgmine kord pane toodet juustesse 3-6 cm kaugusele juuksejuurtest. Jäta pähe 3-5 minutiks ja seejärel loputa hoolikalt. Samuti, kui sul on paksud juuksed, on soovitatav hoida palsamit kauem peas kui tavaliselt.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted