1419
Saadaval

MARAES COLOR CARE šampoon värvitud, keemiliselt töödeldud ja kahjustatud juuste hooldamiseks (100% VEGAN), 250 ml

20,00 €

Kirjeldus

MARAES COLOR CARE LINE'I KOHTA

LIIN VÄRVITUD, KEEMILISELT TÖÖDELDUD JA KAHJUSTATUD JUUSTELE.

Kaitseb juukseid looduslike ja keskkonnaohtude eest, aidates säilitada värvitud juuste värvi, kvaliteeti, vastupidavust, elujõudu ja ilu kauem.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

KÕIGE VÄÄRTUSLIKUMAD KOOSTISOSAD

MONOI DE TAHITI OIL®. Sertifitseeritud looduslik ja orgaaniline, väga eetilise päritoluga Tahiti gardeeniaõie füllool (ekstrakt) kookosõlis - peen, õrn, rafineeritud ning äärmiselt väärtuslik ja tõhus koostisosa juuste taastamise ja hoolduse jaoks. Tõeline ilueliksiir. See on puhas troopiline taimne toode, mis ei sisalda sünteetilisi lisandeid ega säilitusaineid ja mida ekstraheeritakse Tahitil (Prantsuse Polüneesia), järgides rangelt Appelation d'Origine - traditsioonilise tootmismeetodi ja koha nõudeid.

Monoi de Tahiti® pehmendab juukseid, silub juuksevarre, aitab taastada kuivade ja kahjustatud juuste struktuuri, stimuleerib juuste kasvu, ennetab juuste väljalangemist, hõlbustab juuste lahtiharutamist, toidab peanahka, võitleb kõõma vastu, on ideaalne kuivade ja lõhenenud otste puhul ning annab unenäolise ja jumaliku lillelõhna, mis on tunnustatud aphrodisiaakumina.

MAKADAAMIAPÄHKLIÕLI. Kaitseb juukseid värvi tuhmumise eest. Tänu pehmendavale toimele taastab juukse küünenaha ja toidab juukseid, mis on mõjutatud erinevatest keemilistest töötlustest, ilma neid raskendamata.

LINNASÕIDUÕLI. Üks tuntumaid ja tõhusamaid looduslikke kaitsvaid ja parandavaid aineid, mis tugevdab juuste struktuuri, lisab läiget, hooldab lõhenenud otsi ja sulgeb juuksekarva, andes juustele elujõulise välimuse ja kvaliteedi.

MARAES COLOR CARE sarja kuuluvad järgmised tooted:

- Šampoon (250 ml, 1000 ml)

- Juuksemask (500 ml, 1000 ml)

- Ravikompleks/lotion ampullides (12 x 10 ml)

- Juuste seerum (100 ml)

MARAES tootevaliku kataloog

COLOR CARE VÄRVIHOOLDUSSHAMPOON

Besulfate'i täiustatud šampooni valem värvitud, keemiliselt töödeldud ja kahjustatud juustele:

- Tagab värvitud, kahjustatud või keemiliselt töödeldud juuste ja peanaha nõuetekohase, ohutu ja õrna puhastamise,

- Tagab värvipigmentide ohutuse juuste sees, ilma neid välja pesemata,

- hoolitseb väga hoolikalt, et sulgeda juukse helbed ühtlaseks ja siledaks kihiks, mille tulemuseks on särav värv, sära ja elujõud,

- kaitseb juukseid agressiivsete aktiivsete keskkonnaradikaalide eest, mis kahjustavad juukseid,

- Monoi de Tahiti®, makadaamia- ja linaseemneõli moodustavad Firm Color süsteemi, mis tagab juuste püsiva värvipüsivuse.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,00-5,00

Kasutamine: peske juuksed ja peanahk šampooniga, masseerige õrnalt, loputage hästi ja vajadusel korrake. Efektiivsemate hooldustulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

COLOR CARE VÄRVIHOOLDUS JUUKSEMASK

Värvitud, keemiliselt töödeldud ja kahjustatud juustele mõeldud täiustatud juuksemask põhineb Monoi de Tahiti®, makadaamia- ja linaseemneõlide sünergial:

- pakub uimastavalt intensiivset toitmist ja niisutamist värvitud, kahjustatud või keemiliselt töödeldud juustele,

- tulemuseks on kvaliteetne juuksevärvi kestus, pigmendi fikseerumine ja säilitamine juustes, mis tagab värvitud juuste kvaliteedi,

- annab juustele elujõudu, paindlikkust ja täiendavat sära, ilma neid raskendamata,

- kaitseb juukseid agressiivsete aktiivsete keskkonnaradikaalide eest, mis kahjustavad juukseid,

- hoolitseb juukseotsade seisundi eest.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA

pH 4,00-5,00

Kasutamine: kanna mask ühtlaselt puhastele, rätikukuivatatud juustele, lase mõjuda 5-20 minutit ja loputa veega. Efektiivsema hooldustulemuse saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

 

COLOR CARE VÄRVIHOOLDUSE TERAPEUTILINE KOMPLEKS / KREEM AMPULLIDES JUUSTE VÄRVIDE RAVIKS

Kaasaegne kontsentreeritud kompleks, mis ühendab sünergiliselt kookospähklipulbrist saadud lauriinhappe, makadaamia- ja linaseemneõli värvitud, kahjustatud või keemiliselt töödeldud juuste kvaliteetseks hooldamiseks:

- Toitub sügavuti, niisutab, kaitseb juuksekarva ja tugevdab juuksekarva struktuuri seestpoolt,

- Sulgeb täiuslikult helbed, tõstes seega kindlalt esile juuksevärvi ja andes sellele elujõudu,

- Tagab pigmendi vastupidavuse, aeglustab tuhmumist ja annab erksatele värvidele erilise sära.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, VIIRUSEID, SOOLASID, SLS/SLES, SILIKOONE, MINERAALÕLISID, DEA.

pH 3,10-4,10

Kasutamine: peske juuksed šampooniga ja kuivatage rätikuga. Kandke ampulli sisu ühtlaselt kogu juuksepikkusele - võite kasutada kaasasolevat ampulliotsikut, harja või kammi vms - ja masseerige õrnalt juustele. Jäta 5-20 minutiks peale (soovitatav on katta juuksed kilemütsiga vms, et vältida toote kuivamist juustele, parema tulemuse saavutamiseks on soovitatav lisada soojust), seejärel loputa ainult veega.

Kasutage vastavalt vajadusele. Tootel on kumulatiivne toime. Efektiivsemate hooldustulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

COLOR CARE VÄRVIHOOLDUSE SEERUM-LÄIGE JUUSTELE

Väärtuslike õlide ja koostisosade sünergiline kompleks - seerum/läige - värvitud, keemiliselt töödeldud ja kahjustatud juuste hooldamiseks, mis ühendab Monoi de Tahiti®, makadaamia- ja linaseemneõli: 

- sulgeb usaldusväärselt juuksepahmakaid, tagab juuste läike ja vastupidavuse värvi tuhmumisele ning kaitseb värvi sära,

- lisab juustele täiendavat sära,

- See hooldab lõhenenud otsade seisundit ja kaitseb agressiivsete keskkonnategurite eest, mis kahjustavad juukseid püsivalt.

100% VEGAN

EI SISALDA: PARABEENE, SOOLASID, GAASE, SILIKOONE, ERAALSEID ÕLISID, DEA

Kasutamine: kanna seerum ühtlaselt puhastele, niisketele juustele kogu juuste pikkuses või osaliselt (vastavalt soovile) enne fööniga föönitamist. Efektiivsemate hooldustulemuste saavutamiseks on soovitatav kasutada kõiki selle sarja tooteid kompleksselt, säilitades samas järjepidevuse.

___________________________

Soovitatav on kasutada tooteid 5 aasta jooksul alates tootmiskuupäevast (vt pakend) ja 12 kuu jooksul pärast avamist. Hoida lastest eemal.

Säilitada positiivsel temperatuuril 5-35 C, vältida pikaajalist kokkupuudet otsese päikesevalgusega.

Valmistatud Itaalias KAARAL srl poolt.

Esindaja Baltimaades - KARAL TRADING UAB, Sėlių g. 10, Vilnius, tel. +370679-44443.

www.karal.ee   www.karal.lt   www.karal.lv

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted