004A
Saadaval

ROYAL JELLY CREAM - Ultra-tugev juuksemask mesilaspiimaga, 500 ml

25,00 €

Kirjeldus

See toode annab elu kuivadele, nõrkadele ja poorsetele juustele. ROYAL JELLY mask juuste tugevdamiseks ja toitmiseks. See ainulaadne mask on valmistatud mesilaspiima alusel ja annab edasi umbes 100 erineva koostisosa parimad omadused. See on ideaalne vahend juuste väljalangemise vastu, juuste elastsuse parandamiseks, samuti kuivade ja katkiste juukseotstega juuste jaoks, ja mis aitab sul saada pikad ja säravad juuksed, millest me kõik unistame...

Kuidas mõjutab mesilaspiim juukseid?

Isegi suletud silmadega näed erinevust ROYAL JELLY mesilaspiima maski kasutades. Tunned kui pehmed on su juuksed ja unustad ära katkised ja haprad juuksed.


Kuidas mask töötab?

1. Toimeained tungivad juuste struktuuri, parandavad seda seestpoolt, toidavad ja niisutavad juukseid intensiivselt.
2. Mesilaspiima unikaalsed omadused teevad juuksed tervemaks.
3. Mikroelemendid ja vitamiinid normaliseerivad karvanääpsude tööd ja peanahka.
4. Struktuurvalgud katavad juukseid kaitsekilena, säilitades samal ajal juustes nõutava niiskustaseme ja vältides niiskuse kadu.

 

Kasutamine: Pärast juuste pesemist PURIFY HYDRA või muu KAARAL  šampooniga määri piisavas koguses ROYAL JELLY maski kogu juuste pikkuses. Sa võid kammida oma juukseid, et mask jaotuks ühtlaselt. Jäta pähe 3-8 minutiks ja seejärel loputa hoolikalt. Kasuta 1-2 korda nädalas või vastavalt vajadusele.  

Kui juuksejuured on õlised, kuid juuksed kuivad, siis järgmine kord pane toodet juustesse 3-6 cm kaugusele juuksejuurtest. Jäta pähe 10 minutiks ja seejärel loputa hoolikalt. Samuti, kui sul on paksud juuksed, on soovitatav hoida palsamit kauem peas kui tavaliselt.

Kogus: 500 ml

Soovitame kasutada mitut dosaatorit (pumpa).

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted