Saadaval

COCOCHOCO GOLD Brasiilia keratiin juuste sirgendamiseks, 1000 ml

134,99 €

Kirjeldus

BRASIILIA KERATIINI JUUSTE TAASTAMINE / SIRGENDAMINE COCOCHOCO

COCOCHOCO Professional (Iisrael) praktilise ja moodsa Brasiilia keratiini juuste taastamise (sirgendamise) protseduuri sisuks on juuste täitmine spetsiaalse aktiivsete ja kasulike komponentide seguga ning eriline püsiv fikseerimine.See on professionaalne juuksehooldus/konditsioneerimisprotseduur, mis taastab täielikult ja kvalitatiivselt juuste struktuuri ja põhineb keratiinvalgu, inimese naha, juuste ja küünte peamise valgu kasutamisel spetsiaalses segus. 

See on looduslik aine, mis aitab juustel taastada nende loomulikku jõudu ja ilu, taastades nende siidise läike ja sirgendades neid. Brasiilia keratiinhooldus COCOCHOCO taastab isegi kõige kahjustatumad juuksed, muutmata juuste tuuma. Mida kahjustatumad on juuksed, seda märgatavam on efekt. Juuksed muutuvad niiskuse ja vihma suhtes vastupidavaks, ei takerdu enam, on kergemini kammitav, elastne, paindlik, kaunilt langev, peegeldav, rääkimata selle igapäevase hoolduse äärmiselt mugavast praktilisest küljest.

Selle raviga saab taastada kõik juuksetüübid, sealhulgas värvimata või keemiliselt töödeldud juuksed (värvitud, pleegitatud, keemiliselt lokitud või sirgendatud).

COCOCHOCO Professional ravi eelised:

- Õigesti ja professionaalselt teostatud protseduur ei tekita ebameeldivaid lõhnu ega teravaid aurusid;

- Sisaldab ainult looduslikke koostisosi, sealhulgas looduslikku keratiini ja Surnumere mineraale; 

- Taastab, tugevdab ja taastab juukseid, kusjuures juuste sirgendamise sekundaarne toime kestab 3-5 kuud; 

- Hoolduse ajal on juuksed kaitstud e-kirgendite/-klambrite kõrge temperatuuri mõjude eest tänu koostisesse lisatud spetsiaalsetele komponentidele;

- COCOCHOCO-protseduuri võib teha pärast keemilist kammimist ja mis tahes tüüpi värvimist (1-2 nädalat pärast värvimist);

- Juukseid on soovitatav värvida 1-2 nädalat pärast sirgendusravi; 

- Ilma agressiivsete keemiliste komponentideta;

- Pärast ravi lihtsustub kliendi igapäevane juuksehooldusrutiin, kammimine muutub lihtsamaks ja juuksepahmakas on äärmiselt lühenenud - keskmiselt kuni 75% lühem!

- Igapäevaseks juuksehoolduseks kasutatavate toodete kogus väheneb oluliselt;

 - Toodet võib kasutada sageli (piirangud puuduvad);

- Protseduuri ajal on soovitatav järgida salongis spetsiaalseid ohutusnõudeid, kasutada erivarustust (kindad, maskid, silmade- ja kõrvakaitsmed jne), ventileerida ruum professionaalselt, teha kliendile allergiatest ja järgida üldisi kutsealaseid ohutusnõudeid;

- COCOCHOCO süsteemiga tööd alustavatel käsitöölistel on soovitatav läbida COCOCHOCO kaubamärgi ainuesindaja Leedus - KARAL TRADING, UAB - korraldatud ja läbiviidud erialane koolitus ning teostada protseduur täpselt, põhjalikult ja rangelt vastavalt tootja ja esindaja soovitustele ja juhistele.

COCOCHOCO Brazilian Keratin Treatment (ORIGINAL, PURE ja GOLD) ja nende importija KARAL TRADING UAB on ametlikult ja nõuetekohaselt teavitatud Euroopa kosmeetikatoodete teavitamise portaalis (CPNP).

TURVANÕUDED:

TÄHELEPANU! Ettevaatust: järgige kasutus- ja ohutusjuhiseid.  

AINULT PROFESSIONAALSEKS KASUTAMISEKS ILUSALONGIDES.

Juuste taastamine võib põhjustada allergilisi reaktsioone. 48 tundi enne kasutamist tuleb teha nahatundlikkuse test. Kui täheldatakse allergilist reaktsiooni, ärge kasutage toodet mingil juhul. 

Tugev lõhn võib tundlikel inimestel põhjustada silmade või kurgu ja nina ärritust, seega kasutage seda hästi ventileeritud kohas. 

Kandke kindlasti kaitsekindaid, maske, kõrva- ja silmakaitsevahendeid. Kui ilmnevad ärritusnähud, lõpetage kohe kasutamine ja loputage toode kohe rohke veega juustest välja.

Ei soovitata alla 13-aastastele lastele. 

Ei ole soovitatav rasedatele või rinnaga toitvatele naistele. Säilitada jahedas ja kuivas kohas ning hoida lastele kättesaamatus kohas.

PEAMISED KASUTATAVAD VAHENDID :

Vajalik enne juuste sirgendamise protseduuri: 

1) COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing Shampoo

2) Elektriline föön 

3) Ühekordsed rätikud.

JUUSTE SIRGENDAMISE PROTSEDUURID NÕUAVAD: 

1) COCOCHOCO Brazilian Keratin ORIGINAL, PURE või GOLD 

2) kuni 220°C kuumutatud 

juuste sirgendaja ja elektriline föön 

4) juuksehari kuivatamiseks 

5) süsinikkamm ja süsinikkamm piikiga, 

6) Õlihari ja kauss (mitte metall) 

7) Isikukaitsevahendid (kindad, näokaitsmed tehnikule, näokaitsmed kliendile, kõrvade ja silmade kaitse jne).

JUHISED JUUSTE TAASTAMISEKS COCOCHOCO ABIL: 

1) Loputage juukseid 2-4 korda COCOCHOCO Clarifying Deep Cleansing Shampoo'ga, mis eemaldab põhjalikult kõik mustused peanahalt ja juuksepinnalt. Püüa mitte tõmmata juukseid. Ärge kasutage palsamit ega muid tooteid, mis hõlbustavad juuste lahtiharutamist.

2) Kuivatage juuksed põhjalikult ühekordselt kasutatava rätikuga. Kuivatage need täielikult fööniga keskmisel kuumuseastmel juurest otsteni, ilma neid raskendamata või kammi/harja kasutamata. 

3) Kasutades pehmet harja (pikenduste või naturaalsete juuste puhul), kammige õrnalt läbi oma juuste, jagades need mugavuse huvides 4 võrdsesse ossa. Eraldage jagatud lõigud süsiniku juuksenõeladega. 

4) Valmistage COCOCHOCO toode kasutamiseks ette: raputage pudelit/kaussi ettevaatlikult ja lisage nõutav kogus toodet kaussi (mitte metallist). Kasutage juuksevärvi harja, et toode juustele jaotada. 

5) Ärge kandke toodet peanahale! Alustage COCOCHOCO pealekandmist juuste tagumisest veerandist - pintseldage väike kogus toodet igale 1 cm pikkusele juuksekihile ja kammige hoolikalt tiheda süsinikkammiga, et eemaldada liigne toode. 

6) Jäta 10 minutiks, seejärel föönista juuksed 100% juurtest otsteni keskmise kuumusega või jaheda fööniga, kasutades harja. 

7) Jaga juuksed taas 4 ossa. Võtke igast sektsioonist väga õhukesed juuksed ja sirgendage need kuni 220 °C kuumutatud keraamiliste plaatidega elektrilise sirgendajaga . Sirgendage iga suunda kiiresti kuni 5-7 korda (eesmärgiga kindlustada toode juustes).  

8) 40 minuti pärast. peske juukseid sulfaadivaba šampooniga ja kasutage palsamit või COCOCHOCO maski.

Ja sellega ongi juuste taastamine / sirgendamine lõpule viidud!

 TÄHELEPANU! Kvaliteetseks juuksehoolduseks pärast pikaajalist juuste taastamist/ sirgendamist ja tulemuste kindlustamiseks valige ainult tooteid, mis ei sisalda sulfaate ja muid soolasid (SLS), silikoone, gluteeni, parabeene. 

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted