JAN0045
Saadaval

JANTAR taastav šampoon, mis sulgeb suure poorsusega juuksekutiikulid, merevaigu ja argaania ekstraktidega, 330 ml

5,50 €

Kirjeldus

HAIR TAASTAV ŠAMPOON AMBER & ARGANIGA. KÕRGE POORSUSEGA JUUSTELE

Sarja inspiratsiooniks on looduse rikkus ja eelkõige merevaiguekstrakt, mis on tuntud oma erakordsete juuste kasvu toetavate omaduste poolest. Jantar sarja retseptid on rikkad toimeainete poolest, mis toidavad, tugevdavad ja kaitsevad juukseid karvasibulatest kuni karvaotsteni. Merevaiguekstrakti ja argaaniaõliga taastav šampoon on mõeldud kõrge poorsusega juustele, mis on hoolduse osas väga nõudlikud. Nad näevad välja kahjustatud, tuimad, rabedad ja kipuvad sageli liigselt välja kukkuma. Need juuksed vajavad sügavat toitumist, niisutamist ja taastumist. Jantar taastaval šampoonil on kaasaegne valem, mis sulgeb juukse kutiikulad ning taastab selle tulemusena juuste elastsuse, pehmuse ja lisab sära. Toimeained:

MEREVAIK – toidab juukseid, lisades neile sära ARGAANIAÕLI – taastab ja silub juukseid SIIDI PROTEIINID – hõlbustavad kammimist, andes juustele pehmuse, juuksed on siidsed ja märgatavalt terved. Kinnitatud tulemused: puhastatud, silutud, toidetud, täis elujõulisi juukseid 96% on looduslikku päritoluga koostisosad.

Kasutamine: Kandke märgadele juustele väike kogus šampooni, jätke 1-2 minutiks, masseerige, kuni saadakse vaht, loputage.

Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:
Sarnased tooted